GIULIA ! izvorul curcubeului destinelor

Se spune că la capătul curcubeului se află o comoară nemaiîntâlnită, într-atât de frumoasă și sclipitoare încât soarele însuși zâmbește când o zărește iar zâmbetul alcestuia se transformă în minunatul curcubeu.

Și tot din poveștile unui neam de cinste se știe că doi tineri pleacă în căutarea comorii de la capătul curcubeului, fiecare pe drumul lui, întâlnindu-se doar acolo. Frumusețea izvorului curcubeului le unește celor doi destinele, nunta acestora fiind călăuzită pe veci de curcubeu.

În Bistrița, curcubeul va surâde de pe strada Lucian Blaga ! drumul ce duce către Năsăud ! acolo unde frumusețea și bogăția unei povești de succes va da naștere curcubeului destinelor multor bistrițeni: sala de nunți și evenimente a Restaurantului Giulia!

Conceput pentru orice tip de evenimente, Restaurantul Giulia va găzdui între 100 și 600 de persoane într-un decor himeric, cu decorațiuni proprii, aranjamente florale inedite, perdele de lumini într-un joc frenetic, toate fiind special concepute pentru evenimente ce pot fi marcate ca-n poveștile cu sau fără curcubeu. Spre deosebire de alte locații, Restaurantul Giulia nu are stâlpi ce pot obtura priveliștea vreunui mesean. Aerul condiționat precum și sistemul modern de sonorizare sunt încorporate direct în construcție, confortul și audiția fiind astfel egal împărțite în sală, fără a crea discomfortul unor invitați aflați prea aproape sau prea departe de sunet sau prospețime.

Prestanța celor patru stele ale Restaurantului Giulia se va concretiza inclusiv prin meniurile cele mai diversificate, aici regăsindu-se obiceiuri culinare de la cele tradiționale până la rafinatele meniuri mediteraniene sau exoticele preparate asiatice, acestea fiind rodul maeștrilor bucătari pregătiți să aducă plăcerea gustului fiecărui invitat.

Prima desfătare pe care Restaurantul Giulia o oferă este prilejuită de petercerea dintre ani, Revelionul 2012 fiind lansarea oficială a curcubeului destinelor bistrițene. Pentru orice informații, rezervări sau chiar consiliere, vă așteptăm cu un telefon la numărul 0751-409.026 sau pe e-mail la adresa contact@azzuro.ro.

Izvorul curcubeului destinelor ! Restaurant Giulia ! locul de unde porniți sclipitori în viață!

Join the Conversation

5 Comments

  1. GIULIA – izvorul curcubeului destinelor. e un slogan foarte prost, trebuia unul mai simplu, usor de retinut, nicidecum ceva imbarligat format din cuvintele curcubeu destin, izvor. 
     

  2. stie careva despre cum a fost revelionul sau ceva imagini, eu nu sunt in tara si am nunta in 5 mai acolo.

Leave a comment