UPDATE:MONOR: Accident rutier cu trei victime, dintre care două încarcerate

 

 

 

 

 

 

 

 

În urmă cu câteva minute, un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident în localitatea Monor.

Din primele informații se pare că în urma accidentului două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii, iar o a treia persoană a fost rănită.

Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, a declarat că “accidentul s-a produs după ce o mașină a intrat sub un camion”.

Spre locul accidentului au plecat două echipaje medicale, unul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și altul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă al Inspectoratului Județean pentru situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, un echipaj de descarcerare a plecat spre localitatea Monor pentru a scoate victimele din mașină.

Reprezentanții ISU BN spun că “din câte știm noi ar fi vorba despre trei persoane rănite, două dintre ele rămânând încarcerate în mașină”.

ACTUALIZARE

Antonela Gorgan completează că “șoferul unui autocamion a intrat într-o depășire într-o zonă cu vizilitate redusă. El a încercat să depășească un tractor. Din sens opus circula regulamentar un autoturism marca Dacia. Autocamionul a intrat în coliziune cu mașina marca Dacia, în care se aflau trei persoane”.

Două dintre acestea au suferi mai multe răni, starea lor fiind gravă. Una dintre persoane a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii, echipajul descarcerării chinuindu-se minute în șir să o scoată din autoturism. Celelalte două au fost scoase din mașină de șoferul autocamionului, care a fost ajutat de șoferul tractorului.

Una dintre persoane va fi preluată de un elicopter SMURD și transportată la Mureș, iar celelalte două vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgențe Bistrița-Năsăud

Leave a comment