Categories
Agenda Bistrita Info-box Lifestyle News

Cristiana! Nu te mai pune cu blondele!

Cristiana, draga mea, nu cred ca este o solutie sa-ti iesi din minti si sa-mi jignesti colaboratorii (asa cum rezulta din preluarile de mai jos).

Nu cred ca Alina Moldovan este dusmanul tau de moarte :) ca sa scuipi pe ea atata ura si venin. Ia, incearca tu reteta de succes si nu te mai lega de afacerile mele si de colaboratorii mei si vei vedea ca nici ei nu te vor mai aminti.

Nu vreau sa-ti amintesc ce se intampla cu prostu’ care moare de necazu’ altuia, sau ce i se imtampla cainelui dupa drum lung.

A fost o perioada cand am mancat aceeasi coaja de paine … buna rea, cum a fost (e important ca cititorii sa stie asta si sa mai stie ca tu ai, de fapt, meciuri personale cu mine). Apoi, am luat-o pe drumuri separate si cu asta basta.

Nu te mai obosi sa monitorizezi bistritaonline.ro si sa scrii tone despre acest portal ca nu ne intereseaza decat in masura in care faci atac direct la colaboratorii mei. Sunt afacerice mele, bune proaste, si mi le conduc cum ma duce capu’ si ma ajuta Dumnezeu.

In rest sa auzim numai de bine si sa avem sanatate …

Mihaiela Bratfalean

PS nu te obosi sa ma analizezi gramatical ca nu ma intereseaza. Eu sunt taranca cu acte in regula nu profesoara de litere.

Dupa aparitia materialului acesta lingvista Cristiana s-a pus pe scris si uite ce a iesit:

Să ieșim odată din tărâțe

Ceva se întâmplă în lumea în care trăim. Pe unii, mai înalți și mai pe tocuri la care ajunge soarele mai rapid, i-a tâmpit total căldura, probabil, ca să fiu mega indulgentă. Unde, Doamne iartă-mă, am scris eu pe acest blog răutăți la adresa respinsei de la Burlacul? E adevărat că am scris postul “Diferențe” unde mă refeream la cei care scriu în ziare despre ei înșiși, ca fenomen, fiindcă trebuie să recunoaștem că e un fenomen din moment ce e o tehnică aplicată nu de unul, ci de mai multe așa-zise ziare. Tot acolo am menționat că s-a pierdut noțiunea (în sensul că au pierdut-o cei care au avut-o) de interes public. De m-ar interesa pe mine ce face nu știu ce țoapă? Mă afectează? Nu. Îmi dă de gândit? Nu. Îmi face viața mai rea sau mai bună? Nu. Deci nu mă interesează.
Apoi am scris “Citat închis”, un text ca reacție la nevoia dânsei de a mă cita pe mine. În respectivul post, am analizat tot un fenomen punând lupa pe creaturi ultra sexoase, ultra analiste, profunde și singurele sincere de pe pământ. Le vedem zi de zi la tv cum își dau cu părerea, citim în tabloide despre ele, sunt singurele care par să conteze într-o lume flămândă, datornică și analfabetă. De fapt, dacă găsesc un bătrânoc având o pensie babană, au toată căderea să ne dea lecții despre orice.
Problema este că nu cred că trebuie să luăm cu toții poziție de drepți. Bun, le ignorăm, veți spune. I-aș ignora și pe țiganii de la semafor dacă nu mi-ar da cu pumnii în geamul mașinii. La fel și cu specia asta. Le-am ignora dacă și-ar vedea de dezbrăcatul lor, de bătăturile bătrânocilor care le întrețin și ne-ar scuti de elucubrațiile penibile.
Am mai auzit povestea cu “nu deschide ziarul sau tv-ul dacă nu-ți place”. Ei, bine, eu nu le deschid din plăcere, ci din nevoie. Un om responsabil e atent la ce se întâmplă în jurul lui, la fel cum o “burlacă” ar trebui să se uite mai des în oglindă și să privească, între timp, și cum arată alte “burlace”. Astfel, și-ar da seama dacă are rost să meargă mai departe sau e bine să o ia pe alt drum. Părerea mea, care, evident, nu contează!
Apropo de bloguri, cred că, dintre toți pământenii, numai mama mea (care a trecut de 65 de ani), nu are blog. În rest, la o cercetare superficială, au blog și copiii care nu au împlinit vârsta grădiniței. Așa că ar fi foarte bine să lăsăm această scuză spre dezbatere la coada de la Pensii, de la biletele de tratament.

O, my God

Frate, cred că e o experiență traumatizantă să te duci umilă în fața lui Bote (sau pseudo Bote, al doilea Burlac, nu mai știu sigur) și să-ți dea un șut în cur. Cred că rămâi cu sechele. Pe viață. Se pare că boala se manifestă printr-o dorință acerbă de a scrie compuneri.Ultra penibile și mega jenante.
Veșnic aspiranto la băgat în seamă, ia-ți un caiet dictando și umple-l cu aberații. Nu am avut răbdare să-ți citesc elucubrațiile. Vezi ce doctor a venit din concediu să-ți dea vreun leac. E păcat, așa de tânără cum ești, să începi să te dezbraci în mijlocul pieței imaginându-ți că ești la Burlacul și te alege pe tine. Zău așa!

1 reply on “Cristiana! Nu te mai pune cu blondele!”

ATTN: Cristiana Sabau: Tanti, daca tu nu o sa intelegi degraba ce anume face audienta nu doar in Romania, ci in toata lumea, o sa intri in faliment. Cu totul! Pentru simplul fapt ca pierzi vremea comentand pe ici pe colo articole din ziare, in loc sa-ti vezi de treaba, demonstrezi ca esti capabila sa te cobori sub nivelul celor pe care tu le numesti “țoape”.

Si asa, ca o concluzie: astia de la Cancan or fi tampiti de-a dreptul si de fapt ei nu au trafic #1 in Romania. De fapt vizitatorii lor sub indieni subnutriti platiti cu 0.50$ pe ora sa dea click-uri pe site.

Leave a Reply