Catalin Botezatu doreste sa filmeze un episod Next Top Model la Metropolis

Scandal de Bistrita scrie ca designerul Catalin Botezatu va veni saptamana aceasta la Bistrita pentru a filma un episod din emisiunea Next Top Model, la hotel Metropolis. Contactat telefonic, Catalin a declarat ca “nu stiu inca despre ce e vorba si daca intr-adevar vom filma la Bistrita.

Ieri a fost o sedinta de productie, dar eu ma ocup doar de filmarile ce au loc in strainatate, insa daca locatia respectiva prezinta opulenta si se ridica la nivelul asteptarilor noastre, atunci cu siguranta vom filma.”

Momentan Catalin se afla la Orastie, la Arsenal Park unde filmeaza pentru emisiunea Next Top Model, iar de acolo toata echipa va pleca in

Islanda, unde va avea loc un eveniment in lumea modei. Iar daca se va filma la Bistrita, la hotel Metropolis, va fi cu siguranta dupa data de 14 septembrie, cand vor reveni in tara. Si bineinteles, echipa Bistrita Online a fost invitata sa ia parte la filmari.

Alina Moldovan

Join the Conversation

2 Comments

  1. nu mai tot preluati articole de pe alte siteuri,incercati sa fiti mai originali….

    1. bistritaonline.ro este un portal, iar noi ne dorim ca cititorii nostri sa gasesca cat mai multa informatie si cat mai variata, daca altii au deja informatia noi o preluam cu placere, asta nu ar trebui sa va deranjeze. Nu putem fi originali tot timpul, cu asta e un pic mai greu :)

Leave a comment