20/09/2017

Prundu Bârgăului: Pieton lovit de o maşină

Încă un accident s-a petrecut în urmă cu câteva minute pe DN 17, în localitatea Prundu Bârgăului.

Bilanţul accidentelor petrecute astăzi în judeţul nostru se ridică la patru. În urmă cu circa jumătate de oră, un alt accident a avut loc în municipiu, pe strada Liviu Rebreanu, aici fiind avariate trei maşini, iar o persoană fiind rănită. De asemenea, tot astăzi, un autoturism s-a răsturnat la intrare în localitatea Figa, iar în Şintereag un scuterist a fost rănit după ce a căzut de pe moped.

În accidentul din localitatea Prundu Bârgăului a fost implicat un pieton. Şoferul unui autoturism nu l-a observat la timp şi l-a accidentat. Din fericire starea acestuia este stabilă, pietonul fiind conştient.

Acesta va primi îngrijiri medicale din partea unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud care s-a deplasat la locul accidentului.

Zilele trecute, un accident similar s-a petrecut în localitatea Livezile, unde un alt pieton a fost accidentat mortal de o maşină.

ACTUALIZARE

În accident a fost implicată o minoră de 14 ani care a încercat să traverseze strada prin loc special marcat. Şoferul unei maşini nu a mai putut evita impactul şi a lovit-o.