24/09/2017

Haiduc asteapta Cartea Recordurilor. CERCELUL minune are 472,66 m

Adrian Haiduc, designerul de bijuterii care isi are originile la noi in judet, a trecut zilele trecute prin mari emotii, avand un weekend foarte aglomerat, cu doua evenimente foarte importante si diferite in acelasi timp.

Dupa ce a muncit mai bine de 8 luni, in State, la cercelul ce se vrea a fi urmatoarea tentativa de record mondial, a venit timpul ca munca acestuia sa fie rasplatita.

Sambata, 27 august, cu ocazia Zilelor Nadlacului, excentricul desginer si-a prezentat creatia, ce a fost purtata de Simona Trasca, alias Pamela de Romania. De asemenea, Pamela de Romania a stralucit nu numai datorita cercelului, ci si rochiei semnata de Dana Diaconescu. Reprezentantii Institutului de Metrologie au dat sambata verdictul oficial: cercelul pentru care Adrian Haiduc a muncit nu mai putin 8 luni  masoara 472,66 m si poate fi purtat, fapt ce il plaseaza pe controversatul creator la doar un pas de a intra pentru a treia oara in Cartea Recordurilor.

Ajutata de cativa manechini, care au carat mare parte din cercel, Simona Trasca s-a ridicat la inaltimea evenimentului si a purtat cu mandrie fastuoasa bijuterie, care s-a dovedit a fi multifunctionala. Alcatuit din trei siruri, cercelul a fost impletit in parul Pamelei, dar a jucat si rolul de colier, pentru a-i fi mai usor blondei sa il poarte.

Insa, pe langa tantaviva de record mondial cu cel mai lung cercel din lume, tanarul designer a prezentat colectia B-Invert, prezentare ce s-a desfasurat in stilul caracteristic “a la Haiduc”, fiind in acelasi timp si  o retrospectiva a creatiilor sale de pana acum. Manechinii, fete si baieti, au facut show total , vedeta colectiei fiind Cristina Roman, care i-a calarit la propriu pe baietii de la Club Image, iar la final i-a pus latul de gat lui Adrian Haiduc, “supunandu-l” complet, spre deliciul asistentei.

Contactat telefonic, Adrian Haiduc a refuzat orice cometariu legat de Cartea Recordurilor, cu care va dori sa se omologheze.

Machiajul manechinilor a fost realizat de Antonela Rain, in timp ce de coafuri s-au ocupat  Camelia Talos si Ionut Bodici. In plus, body-painting-ul de pe corpurile modelelor care au urcat pe scena a fost realizat de Flaviu Roua, iar decorul a fost asigurat de Antonia Sandru, iar coregrafia de Gabriel Tomus. Excentricul si mult comentatul designer mai are la activ inca doua recorduri mondiale, acum fiind la un pas de a-l obtine pe al treilea, in functie de ceea ce decid cei de la Cartea Recordurilor, dar este si cel care a avut cele mai indraznete si mai nonconformiste prezentari, de la colectii de bijuterii din carne, pana la cele din materiale medicale, fiind primul care a realizat un calendar nud cu modele masculine. Pana la verdictul celor de la Cartea Recordurilor, atseptam urmatoarele surprize de la Adrian Haiduc.

Alina Moldovan