22/09/2017

70 de locuri de muncă sunt puse la bătaie la Bursa Meşteşugarilor şi Tradiţiilor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud organizează joi, 8 septembrie, cea de-a doua ediţie a Bursei Meşteşugarilor şi Tradiţiilor, care se va desfăşura sub sloganul “Fabricat în Bistriţa-Năsăud”. Prima ediţie a bursei a avut loc în luna mai a anului 2009, la Năsăud.

Unităţile administrativ-teritoriale şi firmele bistriţene au avut ocazia să îşi anunţe participarea la acest eveniment, iar până la această oră, circa 40 de primării şi agenţi economici sunt dispuşi să ia parte la bursa. Mai mult, şomerii vor avea ocazia să îşi găsească chiar şi un loc de muncă, pentru că ediţia din acest an pune la bătaie 70 de posturi vacante. Cei interesaţi să înveţe o meserie de la un meşter popular sau să lucreze în cadrul firmelor care îşi desfăşoara activitatea pe raza judeţului vor putea să opteze pentru unul din cele 70 de locuri de muncă.

Directorul AJOFM BN, Doris Moldovan, a organizat astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să precizeze că acest eveniment are drept scop găsirea unei identităţi turistice pentru judeţul nostru. “Aşa cum Bucovina este cunoscută pentru turismul religios, mi-aş dori ca şi Bistriţa-Năsăud să îşi găsească o identitate turistică pentru ca avem locuri şi noi locuri şi tradiţii frumoase” a precizat Doris Moldovan.

De asemenea, directorul a mai ţinut să adauge că “acest eveniment nu este unul politic, astfel că, primari care fac parte din diferite partide vor participa la bursă”.

Bursa Meşteşugarilor şi Tradiţiilor va avea loc joi, începând de la ora 11:00 în Piaţa Drapelului Naţional din oraşul Beclean.

Comentarii

  1. Alexplei spune:

    Doamne dar uratica mai e femeia asta…