Poliția Locală Bistrița face angajări! Vezi ce post este vacant

Poliția locală a municipiului Bistrița organizează luna viitoare un concurs în vederea ocupării unui post vacant. Este vorba despre funcția de șef al Biroului Disciplina în Construcții din cadrul Serviciului Control. Concursul va avea loc în data de 4 octombrie 2011, ora 11.00 (proba scrisă) și data de 6 octombrie 2011 (interviul).

Cei interesați să se înscrie în vederea participării la concurs, trebuie să știe că sunt impuse anumite condiții.

Astfel, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent, Facultatea de construcții – specializarea construcții civile și industriale.

De asemenea, trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim 2 ani.

Totodată, candidații trebuie să fie absolvenți de master sau studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice sau absolvenți de învățământ superior cu durata de 5 – 6 ani și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile legii.

Concursul de promovare se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița – Piața Centrală, numărul 2.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 23 septembrie 2011, orele 13.00, la Biroul Resurse Umane, Organizare din sediul Primăriei municipiului Bistrița – Piața Centrală, nr. 6.

Bibliografia pentru concurs se găsește la sediul instituției și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informații cetățeni – anunțuri, posturi vacante).

 

Leave a comment