(coltu’ blocului) Hotelu’ ursuletilor: servicii si concedieri de 5 stele

Hotelul usuletilor a creat multe controverse inca din faza de zvon, adica de cand se vehicula prin oras ca in parc o sa fie un hotel ultra modern, de cinci stele. Acum, ca zvonul a devenit realitate, au aparut alte probleme.

De aceasta data cu personalul. Desi este fara cusur si prezinta opulenta, eleganta si seriozitate (aduce mult cu Marriott), angajatii sunt foarte nemultumiti de locul lor de munca. Sau poate patronii sunt nemultumiti de angajatii lor. Astfel ca acestia au concediat pana acum patru randuri de bucatari. Adevarul e ca multi s-au plans ca mancarea nu e foarte gustoasa, desi serviciile hoteliere sunt ireprosabile.

Dar nu numai bucatarii sunt cei care au plecat sau au fost concediati, ci si directorul de curatenie, care venise tocmai din Italia pentru acest job, si directorul de hotel, care de asemenea, nu era roman, ci rus. Si cum au ramas in pana de personal, au fost adusi inapoi vechii angajati de la Phoenix, bucatarul Zoly si sefa de sala Rodica, care s-au conformat deja cu noile reguli impuse de patroni, ca doar este hotel de cinci stele( chiar daca sunt afisate doar patru) si trebuie sa se ridice la aceste standarde.

Exista insa voci ca frumoasa constructie, mult discutata in micutul nostru burg, a fost construita chiar pentru a servi celor care au avut initiativa de a o construi, adica pentru patroni, si nu pentru turisti si ca doamnele sunt zilnic la piscina hotelului, pentru a se intretine si a se relaxa.

Dar, asta nu e tot… se zvoneste ca in scurt timp acestia se vor muta sus, in penthouse. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut. Cert este ca zvonul unui hotel de cinci stele in Parcul Municipal a devenit realitate intr-un timp foarte scurt, de altfel, patronii demonstrand ca ceea ce isi pun in gand, se realizeaza. Acum asteptam cartierul rezidential.

Semneaza Spionul de Scarbiciu

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment