Categories
Agenda Bistrita Colțu' blocului Info-box News

coltu’ blocului: A cui e Marquisa?

Loredana Salanta proprietara ? Sau nu?
Loredana Salanta proprietara ? Sau nu?

Intrebarea “halatul, cat e halatul?” este deja un brand national si a starnit multe hohote de ras de-a lungul timpului. Acum, dupa ce am dat sfat in tara ca marquisa a fost parasita si abandonata de iubit si protector in cel mai urat mod posibil, imi vine in minte, mie – Spionul de scarbiciu - intrebarea  de mai sus, dar in contextul subiectului: marquisa (agentia de modele Marquisa)… a cui e Marquisa?

Cat totul era roz si dragostea plutea in aer, agentia de “modeluri” era a frumoasei marquisa, sau cel putin asa se lauda juna frumusetii si asa stia toata lumea. Acum, ca s-a rupt lantul de iubire, acesta s-a rupt direct de la inchizatoare, adica cu totul si unele mici adevaruri au iesit la iveala.

Agentia ce transforma broscutele in printese este a macho-ului vandame si marquisa doar se ocupa de ea, ca doar este in domeniul ce o reprezinta… doar ca acum s-a dat zvonul in tara, astfel incat zana frumusetii sa revina cu picioarele pe pamant. Dar cum si acesta este doar un zvon, ramane totusi intrebarea: Marquisa… a cui e Marquisa?

Semneaza Spionul de Scarbiciu

3 replies on “coltu’ blocului: A cui e Marquisa?”

Mai spionule, Loredana s-a ocupat cat a avut timp de agentie, acuma fiind foarte ocupata cu concursurile internationale, se ocupa alte fete de marquisa!! 
si nu a fost nici un lant de iubire eu sunt prietena ei cea mai buna, a fost o colaborare fructuoasa si atat! voi scrieti ce vreti!

Leave a Reply