26/09/2017

Şoferii inconştienţi, în plasa poliţiştilor bistriţeni

Tot mai mulţi şoferi care circulă pe şoselele bistriţene fără a ţine cont de legislaţia în vigoare şi mai mult, fără să le treacă prin minte că ar putea pune în pericol viaţa cuiva, ajung pe mâinile poliţiştilor bistriţeni.

Spre exemplu ieri, pe strada G-ral Grigore Bălan din Bistriţa, conducătorul auto C. Adrian de 19 ani din Năsăud, nu a acordat prioritate pietonului G. Maria de 19 ani din Sângeorz-Băi, care era angajată în traversarea străzii pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea uşoară a tinerei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, fără a rămâne internată.

De asemenea, tot ieri, polițiștii l-au depistat în trafic, pe raza localității Rebrișoara, pe P. Marius de 23 ani  în timp ce  conducea un autoturism fără a deține  permis de conducere. Totodată, în cadrul verificărilor a rezultat că  autoturismul condus avea altă serie de identificare decât cea înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat.

Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, a declarat că “bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere”.

Sursa foto: www.adevarul.ro