Categories
Agenda Bistrita Colțu' blocului Info-box News

Coltu’ blocului: Somo nu-si recunoaste copilul!?

Anamaria si Nelu intr-un pictorial foarte frumos si care-i reprezinta
Anamaria si Nelu intr-un pictorial foarte frumos si care-i reprezinta

Dupa ce Spionul de scarbiciu a scris in nenumarate randuri despre brusca despartire dintre amorezii Somodean si Prigon, iata ca pe buzele curiosilor se citeste tot mai des o alta intrebare: copilul…al cui este copilul? Si cum traim intr-un mic orasel unde barfele si zvonurile circula repede, mult mai repede decat acceleratul, am primit si cateva raspunsuri care de care mai curioase si mai interesante.

Iar prima ipoteza ar fi ca tatal micutului ce va veni pe lume este nimeni altul decat…vandam, cel care nu demult a parasit-o pe suava marquisa. Mirarea este mare pentru multi si iata ca s-a creat o adevarata telenovela aici. A doua ipoteza ar fi ca, desi erau deja despartiti, excentricul Somo, mai mergea seara pe inserat sau in noptile cu luna plina, la frumoasa lui fosta iubita, pentru a se racori in bratele ei. Si ca, atunci, in acea perioada, s-ar fi produs inevitabilul , ce avea sa prinda contur dupa noua luni, ca doar asa e in telenovele.

Toate se  intampla cand nici nu te astepti. Dar asta nu e tot…amorezatii, ce au in comun un Q7, au cerut testul de paternitate, dar frumoasa Cleopatra refuza sa il faca. Si bravo ei…la urma urmei, copilul e doar al ei si doar atat. Dar noi, carcotasi cum suntem, facem haz de necaz, si asteptam sa creasca micutul mare (sau micuta), sa vedem ce inclinatii o sa aibe: o sa aleaga ghidonul de motocicleta sau gustoasa pizza?

Iata ce scria Anamaria Prigon, vineri seara, pe pagina personala de Facebook: ”Inainte de a judeca viata mea sau caracterul meu … pune-te în locul meu, parcurge calea pe care am mers eu, traieste durerea mea, îndoielile mele, râsul meu…!!! Parcurge anii ce i-am parcurs eu si impiedica-te unde m-am impiedicat eu! si apoi ridica-te cum am facut-o eu…!!! Ma mai poti judeca??!! Fiecare are propria poveste!!!!” Acum ramane de vazut cui i-au fost adresate aceste frumoase si interesante cugetari …

Zvonul de mai sus, ce a ajuns la urechile Spionului de scarbiciu, reprezinta o barfa si trebuie tratat ca atare.

Ananaria si Nelu, nu cu mult timp in urma, la ziua lui Nelu, cand mai credeau ca merg pe acelasi drum
Ananaria si Nelu, nu cu mult timp in urma, la ziua lui Nelu, cand mai credeau ca merg pe acelasi drum

Semneaza Spionul de Scarbiciu?

 

5 replies on “Coltu’ blocului: Somo nu-si recunoaste copilul!?”

da,da mare dreptate.Nu mai mincati pizza la vandam ca in viziunea lui somodean ramineti gravide.Extraordinar,de risu curci :))))))

sa faca mai testul adn jmecheru de jomo, mare branza si se clarifica problema. se impaca iarasi pun pariu!  hi hi hi ……tata-i cine-l creste….)))

sa faca mai testul adn jmecheru de jomo, mare branza si se clarifica problema. se impaca iarasi pun pariu!  hi hi hi ……tata-i cine-l creste….)))

Nu vad care ar fi problema acestui oras daca  femeia si-a dorit un copil cu cineva oricine ar fi el..,sau credeti ca acum in secolul nostru la facut asa de necaz?dar cat puteti crede ca e proasta aceasta femeie..nu a facut ea din gresala acest copil si sunt ft sigura ca ea il asteapta cu drag si e chiar fericita,cine il va creste?putin deplasata intrebarea,nu cred ca ar fi o problema pt fata cum o sa-l creasca,pacat ca lumea  este asa de rautacioasa si trateaza fiecare persoana aparuta pe aici cu multa rautate..eu cred ca cei doi se potriveau tare bine dupa mine care ii cunosc mai departe,si ce si cum imparte cei doi masini si pizze nu e treaba noastra,asa daca orasul e tare mic si ne doare de aproapele nostru, dar nu ca ar murii de foame…ci tare ne-ar placea sa.l vedem murind de foame..haha..oricum e hazliu comentariul si scris fara rautate..

Leave a Reply