FOTO: Sampanie printre idei

Primarul Cretu ciocneste pentru galeria de idei ...
Primarul Cretu ciocneste pentru galeria de idei ...

Ambient inaugurează un concept unic în Bistrița: ,,Galeria cu idei”

Un spațiu exclusiv dedicat ideilor: forme, culori, materiale noi și cele mai elegante combinații pentru o casă ideală

Ambient, unul dintre liderii pieței autohtone de comerț cu materiale de construcții, finisaje și amenajări interioare, a inaugurat în Bistrița un concept unic: ,,Galeria cu Idei”, lansând astfel cel mai nou showroom din centrul său comercial.

După lansările din Sibiu, Baia Mare și Cluj, Ambient aduce acum în atenția bistrițenilor un nou concept de prezentare, care cuprinde o ofertă completă, inovatoare și unică în Bistrița atunci când vine vorba despre soluții de amenajare destinate  atât clienților care  construiesc, cât și clienților care își renovează casa.

„Galeria cu Idei” oferă clienților o multitudine de soluții de amenajare, în stiluri variate, moderne sau clasice, adaptate pentru orice spațiu.

Doamnele analizeaza si se minuneaza
Doamnele analizeaza si se minuneaza

O plimbare în „Galeria cu Idei” va duce vizitatorul printr-o lume surprinzătoare de culori și forme – de la roșul cald care învie o cameră de zi clasică și până la albastrul intens care oferă ținută unei amenajări monocrome, veți fi captați de varietatea de opțiuni.

Tendințele în textură și culoare pentru decorarea pardoselii și a pereților, a parchetului, mochetelor, a ușilor și a vopselelor, șeminee pentru căldura căminului sunt doar câteva dintre elementele care se regăsesc în noul concept de prezentare.

Sefa ITM asculta si pare fermecata de galeria ideilor
Sefa ITM asculta si pare fermecata de galeria ideilor

,,Începând de astăzi, bistrițenii vor descoperi în Ambient un showroom în care găsesc elementele ideale pentru o amenajare cu stil a propriei locuințe. Indiferent dacă au un buget redus sau au în plan un amplu proiect de renovare, clienții vor alege din „Galeria cu Idei” soluțiile complete de amenajare în materie de textură, formă și culoare. La toate acestea mai adăugăm consilierul dedicat, recomandarea de meșteri și transportul gratuit al materialelor, ceea ce reprezintă o parte din beneficiile programului Ambient Total” spune Simona Bezeriță, Manager Retail punct de lucru Ambient Bistrița.

Noul showroom din centrul comercial Ambient Bistrița a fost inaugurat  în 14 septembrie 2011.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment