26/09/2017

La multi ani Radu Moldovan!

oare la ce se gandeste Radu Moldovan in aceste momente ?

oare la ce se gandeste Radu Moldovan in aceste momente ?

Astazi e o zi insorita de toamna si totodata ziua de nastere a politicianului Emil Radu Moldovan. Pana si vremea tine cu deputatul PSD in aceasta zi de sarbatoare pentru dansul si familia lui, nu doar situatia politica de la ora actuala. Cu siguranta, printre conferinte de presa si remarci politice care de care mai acide la adresa puterii, deputatul isi va face timp pentru a-si sarbatori ziua cum se cuvine, alaturi de familie si de prietenii apropiati, asa cum a facut si in alti ani si probabil va profita de soarele de afara si va alege Colibita pentru petrecerea ce va dura tot weekend.

La ora actuala, deputatul si presedintele PSD Bistrita-Nasaud se poate lauda ca e un om implinit, cu o familie fericita si cu o cariera politica de succes si de invidiat ( sa nu uitam ca a pornit de jos), iar la ceas de sarbatoare redactia Bistrita Online ii ureaza multa sanatate si fericire, multe ”succesuri” pe plan profesional si multa putere de munca, ca o sa aiba nevoie, vin alegerile, si bineinteles traditionalul “La multi ani!”.

 

Alina Moldovan

 

Comentarii

  1. Lacatusmatei spune:

    La multi Anii fericiti alaturi de cei dragi va ureaza ASDRA prin presedintele MATEI LACATUS,LA MULTI ANI ..I!!

  2. Lacatusmatei spune:

    La multi Anii fericiti alaturi de cei dragi va ureaza ASDRA prin presedintele MATEI LACATUS,LA MULTI ANI ..I!!

  3. un bistritean spune:

    LA ce se gandeste Radu M? pai simplu:”la cat de e de parsiva lumea si cum se invart unele femei dupa cum bate vantul”Oare Doris(foto)  ar vrea sa se reorienteze tinand cont ca PDL nu mai are sanse la putere?Pai ca sa-si pastreze functia …..Numai ca din cate am auzit eu Moldovan nu-I GENUL de afemeiat ca si ….,altii.