Categories
Comunitate Fara categorie

Sute de locuri de muncă în străinătate pentru cadre medicale la târgul de joburi MedPharm Careers

Sute de locuri de muncă pentru medici, asistente, dentiști și pentru alți profesioniști din domeniul medical, în țări precum Marea Britanie, Germania, Elveția, Franța, Belgia, Norvegia, Suedia sau Danemarca vor fi oferite încadrul unui târg de joburi care se va desfășura în perioada 1-16 octombrie.

Târgul se va desfășura în perioada 1 octombrie – 16 octombrie, în zece locații diferite, unde medicii și profesioniștii din domeniul medical vor putea comunica direct cu recrutorii pentru a accesa oferte internaționale de muncă.

În cadrul tuturor târgurilor de locuri de muncă, vizitatorii vor putea participa la seminarii gratuite care pun în discuție diversitatea oportunităților de angajare și de training în Europa.

Târgul de joburi pentru cadrele medicale va începe în București, în zilele de 1 ș i 2 octombrie și va continua în orașele: Constanța (3 octombrie), Galați (4 octombrie), Brașov (5 octombrie), Sibiu (6 octombrie), Târgu Mureș (7 octombrie), Cluj-Napoca (8 octombrie), Oradea (9 octombrie), Timișoara (15 octombrie) și Iași (16 octombrie).

Organizatorii susțin că acesta este cel mai mare eveniment de acest gen pentru medici, asistente și farmaciști din Europa și de va desfășura pentru a zecea oară în România.

Târgul se organizează de două ori pe an în 12 țări europene.

Leave a Reply