Categories
Agenda Info-box Lifestyle Nasaud News Stirea Zilei

Viluta Mihaiela Bratfalean la N1TV Nasaud: Romania e ca o betie din care te trezesti dimineata la ora 5

Nelu Boldea, Mihaiela si Alina - LIVE la N1TV
Nelu Boldea, Mihaiela si Alina - LIVE la N1TV

Aseara, la emisiunea Prime Time de la postul N1 TV Nasaud, au fost invitate Viluta Mihaiela Bratfalean si Alina Moldovan. Moderatorul Nelu Boldea, prieten si coleg vechi al Mihaielei, a incercat sa dea o nota de politic emisiunii, dar fara succes insa. Tonul dat a fost unul grav, discutandu-se mai intai despre situatia actuala a Romaniei si cum este vazuta Romania de cele doua invitate. Iar raspunsurile au fost pe masura. Mihaiela a raspuns ca “Romania nu e nici mai bine, nici mai rau, e fascinanta, e jenanta. Romania e atunci cand te trezesti la cinci dimineata dintr-o betie, noi facem Romania, nu e ea de vina ca e asa, oamenii sunt”, pe fondul subiectului discutandu-se mai multe minute in sir.

Alina Moldovan nu prea s-a implicat in discutie, declarand doar ca in viziunea ei Romania e “o curva ieftina si ipocrita, dar la care te intorci mereu, pentru ca nicaieri nu e mai bine ca acasa, oricat de rau ar fi”. Insa niciuna dintre invitate nu s-ar muta in  alta tara. Mai departe, moderatorul a incercat un subiect de politica, subiect pe care invitatele l-au evitat si refuzat sa il discute, Mihaiela amintind doar de datoriile neachitate de PNL, inca din timpul campaniei electorale din vremea lui Turc. Dar mogula presei locale a dorit sa isi exprime opinia in ceea ce il priveste pe fostul ministru al muncii, Ioan Nelu Botis, afirmand ca “ii pare rau ca a trecut prin astfel de momente si ca daca ar fi fost atent sa treaca cu bine peste toate pragurile, ar fi fost un ministru bun”. Alina, insa, a recunoscut ca nu poate avea o viziune corecta asupra subiectului, deoarece in trecut au existat mici sau mari polemici intre cei doi, declarand ca se bucura de ceea ce s-a intamplat. Un lucru interesant este faptul ca pe parcursul emisiunii, Boldea a fost curios de cine a scris materialul ce zugravea povestea de drgoste dintre marquisa si vandame, intreband-o pe Alina daca stie ceva, aceasta recunoscand, spre rusinea ei, ca nu citeste tot ce apare in Bistrita Online, chiar daca colaboreaza cu aceasta si ca se iubeste prea mult pentru a citi despre altii.

Lucian Adrian Ungur apare ca o boare ...
Lucian Adrian Ungur apare ca o boare ...

Blonda a rabufnit in ras cand i s-a spus ca circula zvonuri ca s-ar fi inscris, sau ca urmeaza sa se inscrie, la agentia Marquisa pentru a intra in hora celor mai frumoase fete care lupta pentru titlul de Miss Somes. Si lasand la o parte aceste subiecte, care au fost cele mai serioase de pe parcursul emisiunii, ceea ce a urmat a fost un haos total. Nelu Boldea, vazandu-si subiectele refuzate de catre cele doua invitate, a parasit scaunul de moderator si-i l-a cedat Alinei. Probabil ca nu s-a gandit prea mult cand a facut aceasta alegere, si a pus-o pe blonda in dificultate, care, pana la urma a scos-o cumva la capat, neuronul ei facand fata provocarii.

Lucian Adrain Ungur se gandeste cu nostalgie la serile de la TV Bistrita
Lucian Adrain Ungur se gandeste cu nostalgie la serile de la TV Bistrita

Astfel, ca l-a provocat pe cel caruia i-a luat locul sa vorbeasca despre meseria de jurnalist,de ce a ales sa faca asta si sa isi deschida o televiziune locala, daca mereu se plange ca e greu. Simplu, pentru ca-i place. Dar discutia nu a decurs in linistea in care eu v-o prezint, ci a fost intrerupta de cei cate urmau sa intre in direct dupa emisiunea Prime Time: omul de afaceri Lucian Adrian Ungur si Ryan Farcasiu, care se tot mascareau, iar ceea ce a iesit a fost un fel de OTV de Nasaud.

Rian Farcasiu asteapta machiajul inainte de live
Rian Farcasiu asteapta machiajul inainte de live

Mihaiela, mai in gluma, mai in serios, a atras atentia ca nu e de acord cu ceea ce se intampla si ca ea ar fi concediat demult pe toata lumea. Oare sa o credem pe cuvant? La final, ceea ce a inceput intr-un ton grav si serios, s-a dovedit a fi cu totul altceva, lasandu-se cu hohote de ras, discutii fara noima si invitati neinvitati… un haos total… dar nimeni nu s-a suparat pe nimeni.

5 replies on “Viluta Mihaiela Bratfalean la N1TV Nasaud: Romania e ca o betie din care te trezesti dimineata la ora 5”

Chiar OTV de Nasaud nu a fost si sper sa nu ajunga niciodata ,mai bine inchid postul de televiziune. Alina se pare ca nu ai inteles ceea ce am subliniat eu si Mihaela prin faptul ca e greu, dar nu e nimic te intelegem draga noastra blonda. Cum de altfel nu ai inteles nici ironia Mihaelei ca i-ar fi dat pe toti afara, era pur si simplu o gluma, pe care din nou nu ai inteles-o. Mie personal mi-a placut mascareala pentru ca a destins atmosfera. O alta ironie neanteleasa a fost aceea a concursului de miis in care spuneam ironic sa te inscrii. Am spus asta pentru ca am vrut sa te intep putin , adica bateam apropo ca ai cam trecut de varsta tineretii si ca, lupta pentru titlul de miss se da intre fete tinere care au in dotare mai mult decat un fund sexy( pe care, e drept tu il ai), dar neuronul a obosit. Oricum sunteti niste fete ultra simpatice, mai ales Mihaela care continua sa ramana vesnic tanara si nelinistita ( a se citii zapacita) Va pup pe portofel si va mai astept cu drag . Ad calendas grecas :P. Al vostru studinte’n drept si publicist( asta e din Caragiale si o sa-ti spuna Miha cine e ala) Nelu Boldea

Nu cred ca sunt mai taranca decat tine…si proasta, hmmm…ce sa zic, probabil nu ma ridic la nivelul tau de inteligenta, deci imi scot palaria in fata ta. Dar, da…atata timp cat Romania este condusa de cei care o conduc acum, este o curva,deoarece intreaga politica romaneasca este o curva. Politicienii se plimba de la un partid la altul, se bat in declaratii televizate, se vand si fura pt a le fi lor bine si nu fac nimicpt tara asta. Acum ai imteles substratul expresiei, stimabila doamna? Apropos, imi place omul de zapada ce il ai la avatar…alta data sa nu mai iti dai adresa de mail, ca se afla atat de usor cine esti…

uite-l si pe laba trista!!!!daca nu ar fi RIAN FARCASIU la N1 sigur ar merge bine televiziunea.a bagat in groapa si cronica,lasa-ne ma tarane si dute bate-ti coasa!!!

Leave a Reply