FOTO: Descoperă Centrul Wellness “Casa Ema” din Bistrița

Cea mai nouă investiție realizată în municipiul Bistrița a fost inaugurată astăzi în prezența oficialităților locale. Centrul Wellness “Casa Ema”, cel mai modern centru SPA din municipiu și-a deschis astăzi porțile către bistrițeni, la doi ani de începerea lucrărilor. (GALERIE FOTO)

Situat pe locul fostei Băi Populare din Parcul Municipal, acest complex este format dintr-un centru de întreținere corporală și un centrul wellness. Complexul propune o gamă largă de servicii, atât sportive, cât și de relaxare.

Odată cu amenajarea lui, în Bistrița a apărut și cel mai mare bazin de înot din oraș (cu dimensiuni de 25 X 15 metri). Complexul are și un bazin de hidromasaj de 21 de metri pătrați, o sală de fitness modern echipată, două saune, o salină și o capsulă SPA multifuncțională. De asemenea, există o terasă pentru plajă, vestiare și băi moderne și a fost realizat și un sistem ecologic de producere a energiei, fiind amplasate 21 de panouri solare.

Prețurile serviciilor propuse de “Casa Ema” sunt accesibile tuturor categoriilor și diferă în funcție de tipul de serviciu ales sau intervalul orar al zilei. Lista completă a prețurilor poate fi consultată aici.

Investiția s-a realizat prin intermediul a două proiecte distincte: Centrul de Întreținere Corporală și Centrul Wellness “Casa Ema”, cel din urmă având o valoare totală de 2,7 milioane de lei, din care 840.000 de lei au provenit din fonduri europene, iar restul sumei a fost asigurată de investitori. În total, valoarea celor două proiecte se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

Casa Ema a oferit și 14 locuri de muncă pentru bistrițeni.

“Casa Ema” își propune să devină un spațiu de relaxare, activitate fizică și sănătate, oferind la standarde înalte o gamă variată de serivicii.

La inaugurarea de astăzi, pe lângă cele două familii care au realizat investiția (n.r. – familiile Marianei Oprea și a lui Alexandru Moldovan) au participat și reprezentanți ai autorităților locale, precum prefectul județului, Cristian Florian, vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Luca Iancu, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu și cei doi viceprimari – George Avram și Andrei Rusu.

Denumirea complexului a fost propusă de Mariana Oprea, în memoria soțului ei – Emanoil.

Join the Conversation

3 Comments

  1.   Nu s-au publicat preturile  practicate pentru diverse servicii  la Centrul Wellness “Casa Ema” din Bistrița

    1. Ba da,doamna…s-au afisat.Daca cititi cu atentie, gasiti o fraza in care sunteti indrumata ca acolo gasitit lista de preturi.Trebuie doar sa dati click pe cuvantul “aici”

Leave a comment