20/08/2017

FOTO: Descoperă Centrul Wellness “Casa Ema” din Bistriţa

Cea mai nouă investiţie realizată în municipiul Bistriţa a fost inaugurată astăzi în prezenţa oficialităţilor locale. Centrul Wellness “Casa Ema”, cel mai modern centru SPA din municipiu şi-a deschis astăzi porţile către bistriţeni, la doi ani de începerea lucrărilor. (GALERIE FOTO)

Situat pe locul fostei Băi Populare din Parcul Municipal, acest complex este format dintr-un centru de întreţinere corporală şi un centrul wellness. Complexul propune o gamă largă de servicii, atât sportive, cât şi de relaxare.

Odată cu amenajarea lui, în Bistriţa a apărut şi cel mai mare bazin de înot din oraş (cu dimensiuni de 25 X 15 metri). Complexul are şi un bazin de hidromasaj de 21 de metri pătraţi, o sală de fitness modern echipată, două saune, o salină şi o capsulă SPA multifuncţională. De asemenea, există o terasă pentru plajă, vestiare şi băi moderne şi a fost realizat şi un sistem ecologic de producere a energiei, fiind amplasate 21 de panouri solare.

Preţurile serviciilor propuse de “Casa Ema” sunt accesibile tuturor categoriilor şi diferă în funcţie de tipul de serviciu ales sau intervalul orar al zilei. Lista completă a preţurilor poate fi consultată aici.

Investiţia s-a realizat prin intermediul a două proiecte distincte: Centrul de Întreţinere Corporală şi Centrul Wellness “Casa Ema”, cel din urmă având o valoare totală de 2,7 milioane de lei, din care 840.000 de lei au provenit din fonduri europene, iar restul sumei a fost asigurată de investitori. În total, valoarea celor două proiecte se ridică la aproximativ 6 milioane de lei.

Casa Ema a oferit şi 14 locuri de muncă pentru bistriţeni.

“Casa Ema” îşi propune să devină un spaţiu de relaxare, activitate fizică şi sănătate, oferind la standarde înalte o gamă variată de serivicii.

La inaugurarea de astăzi, pe lângă cele două familii care au realizat investiţia (n.r. – familiile Marianei Oprea şi a lui Alexandru Moldovan) au participat şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum prefectul judeţului, Cristian Florian, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Luca Iancu, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu şi cei doi viceprimari – George Avram şi Andrei Rusu.

Denumirea complexului a fost propusă de Mariana Oprea, în memoria soţului ei – Emanoil.

Comentarii

 1. Alin spune:

  Arata excelent. Bravo tuturor care au facut posibil acest proiect!

 2. Cora spune:

    Nu s-au publicat preturile  practicate pentru diverse servicii  la Centrul Wellness “Casa Ema” din Bistriţa

  • Alina Moldovan spune:

   Ba da,doamna…s-au afisat.Daca cititi cu atentie, gasiti o fraza in care sunteti indrumata ca acolo gasitit lista de preturi.Trebuie doar sa dati click pe cuvantul “aici”