De prin Facebook adunate: Dragostea la ferma

Spionul de Scarbiciu a facut o plimbare prin fascinanta lume Facebook si a gasit ceva foarte furmos pentru acest sfarsit de saptamana. A gasit o nunta de vis, o nunta inedita, o nunta de poveste. Iar ca nunta sa fie perfecta, protagonistii au fost patronii de la Caii lupilor, iar ca fotograf l-au avut pe profesionistul Ovidiu Grovu.

Iar cee ce  iesit a fost de vis: un peisaj mirific, lume eleganta, miri foarte frumosi si fericiti… Din fotografii iti poti da seama ca in aer pluteste dragostea si nimic nu ar fi putut strica acele momente deosebite. Foarte romantic si iesit din tipare la noi a fost ceremonia religioasa, care s-a tinut in aer liber, in natura…chiar la ferma celor care au spus DA.

E de apreciat ca mai exista oameni care aleg natura pentru astfel de momente, si nu prefera localurile luxoase si opulente, deoarece petrecerea a avut loc intr-un cort imens, elegant si rafinat, amplasat tot la ferma. Si pentru ca au vrut sa isi impartaseasca dragostea cu toata lumea, cei doi proaspeti casatoriti au facut un pictorial, la fel de frumos si de interesant ca pozele de la nunta, pictorial realizat tot de Ovidiu Grovu… dar aceasta este o alta poveste si un alt episod.

Casa de piatra si multa fericire mirilor!!!

 

Spionul de Scarbiciu

 

Leave a comment