Beri nu este patronul AS TV?

Umbla vorba prin micutul nostru burg ca prima televiziunea din viata noastra si-ar fi gasit alt director general. Nimic neobisnuit pana aici, cel putin pentru mine. Doar ca eu, in prostia mea blonda mereu am crezut ca televiziunea cu pricina este a celui care se dadea mare si tare ca a stiut ca Milcovul desparte Moldova de Tara Romaneasca, iar eu nu. Mare filozofie.

Mereu am stiut ca maestrul si deontologul Beri este patronul acestei televiziuni. Mie asa mi-a lasat impresia, avand in vedere ca mereu e plin de el, comportandu-se de parca el a inventat mersul pe jos si apa calda. Locul de director i-a fost luat de o doamna pe care eu nu o cunosc, o colega de-a acestuia, de la televiziunea sufletului nostru. Acum, unde este adevarul, eu nu stiu, doar mister Beri stie, pentru ca el stie tot, cert este insa ca nu mai este director general, ci doar un simplu realizator, care cauta adevarul numai el stie pe unde.

Cred ca se simte tare nasol pentru ca i s-a taiat craca de sub picioare si a fost dat la o parte si cu siguranta ca va fi un razboi acum, care e mai tare. Pentru ca cine nu il cunoaste pe Beri, trebuie sa afle ca este foarte razboinic si nu iarta pe nimeni, Xena fiind copil mic pe langa el. Acum eu am o intrebare: maestre, v-a ajutat cu ceva faptul ca faceti misto de altii in emsiunile dumneavoastra? V-a ajutat sa va pastrati functia de director general? Eu inca sunt uimita de prostia mea… cum am putut sa cred ca respectiva televiziunea e a dumneavoastra? Pfuuu… ce blonda sunt…

Alina Moldovan

Join the Conversation

8 Comments

 1. Tare, uite un articol  foarte bine scris! Vedeti ca se poate?
  BRILIANT, chiar, felicitari pentru articol!

  1. Va multmesc pt aprecieri,domnule…sau doamna.Nu sunt obisnuita ca cititorii sa ma felicite, din contra… Trebuie sa spun ca este doar parerea mea, deoarece mereu am crezut ,si asa am stiut, ca domnul Berari este patronul respectivei televiziuni.

 2. Acuma Beri se va duce la nevasta-sa sa o intrebe ce sa faca , doar e avocata nu? Si razbunatoare!
  Ai grija Alina draga!
  Postatii poza de pe facebook!

 3. Eu nu va  cred , ca dvs  ati crezut ca dl. Berari este patronul  acestei televiziuni .  sincer NU VA CRED!!   sint mai multe motive . dar timpul si spatiul mu imi permite sa va demonstrez !!  cu stima .

  1. Domnule Raul,nu am de ce sa mint, in primul rand. Mereu am crezut ca domnul Berari este asociat cu domnul Rotaru la televiziunea respectiva, drept urmare, ca este co-patron. Si nu trebuie sa imi demonstrati nimic, eu doar mi-am spus o parere.Pe mine nu ma interseaza cine si cum administreaza televiziunile locale sau diversele ziare, tocmai de aceea am fost putin uimita de ceea ce am aflat. E ca senzatia aia cand esti sigur de ceva cativa ani, pt ca in final sa descoperi cu totul altceva. Despre asta era vorba

 4. AS-TV are 4 actionari: ROTARU MIHAI, MATILDA ROTARU, BERARI CRISTIAN, NEAGOS DINU

 5. cel mai tare articol citit vreodata de acest online
  bv
  alina moldovan incepe sa se maturizeze si scrie din ce in ce mai bine
  felicitari

Leave a comment