Fiul Marcelei Făgărășan calcă pe urmele mamei sale!

Fiul Marcelei Fărăgășan, femeia care în anul 2008 a ucis prin rele tratamente un copil de patru ani, fiind condamnată la 22 de ani de închisoare, îi calcă mamei sale pe urme. Tânărul a fost trimis în judecată în urmă cu un an de zile, după ce s-a descoperit că acest făcea parte dintr-o grupare infracțională specializată pe furturi IT, care a acționat în anul 2009 pe raza municipiului Bistrița.

Viorel Andrei Făgărășan, alături de alte nouă persoane au furat echipamente IT de la mai multe grădinițe și școli din Bistrița, de la Stațiunea de Cercetare Pomicola, de la patru societăți comerciale, dar și de la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud și de la două persoane fizice.

Tânărul Andrei Făgărășan a fost reținut la acea vreme pentru 24 de ore, după care s-a decis cercetarea acestuia în stare de libertate, fiind astfel eliberat. Însă, a ajuns totuși după gratii, unde a stat din martie 2010, până în octombrie 2010.

La finele lunii trecute, judecătorii bistrițeni au dat și o soluție în dosarul în care fiul Marcelei Făgărășan era trimis în judecată alături de alți inculpați.

În cazul acestuia, judecătorii au decis: “condamnarea inculpatului F.V.A.! fiul lui Viorel și Marcela-Lucreția, la pedeapsa de un an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, instanța dispune suspendarea condiționată a executării pedepsei, stabilind un termen de încercare de 3 ani și 4 luni, fiindu-i interzise pe această perioadă anumite drepturi. Totodată, se deduce din pedeapsa aplicată acestuia perioada arestării preventive, începând cu data de 02.03.2010-20.10.2010” se arată în soluția dată de Judecătoria Bistrița și postată pe siteul instanței de judecată.

Mama băiatului, Marcela Făgărășan se află în prezent în Penitenciarul Gherla, unde își ispășește pedeapsa.

Sursa foto: www.newsin.ro

Leave a comment