FOTO: Vezi ce condiții oferă elevilor internatul Colegiului Tehnic Infoel

Astăzi, autoritățile locale au făcut recepția finală a lucrărilor de consolidare și modernizare care au fost executate la internatul Colegiul Tehnic Infoel din municipiu. (GALERIE FOTO)

Primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a inspectat fiecare cameră și a verificat dacă ușile și geamurile se închid corespunzător și dacă mobilierul este în stare bună.

Internatul a fost modernizat în baza unui proiect cu finanțare europeană, iar lucrările la acest obiectiv au fost demarate în luna februarie a anului trecut.

După consolidare și modernizare, internatul a fost dotat cu mobilier și cu aparatură IT de ultimă generație. Au fost achiziționate 20 de calculatoare, un server, șapte televizoare LCD, trei proiectoare cu DVD player încorporat.

De asemenea, în camere și în sălile de lectură există 92 de birouri, 220 de scaune, 88 de paturi suprapuse, 48 de paturi simple, 224 de dulapuri și 60 de bănci.

Tototadă, a fost realizat și un sistem de supraveghere și monitorizare a elevilor care vor fi cazați în acest internat, în care există44 de camere dotate cu băi proprii. În fiecare cameră vor locui 5 elevi.

Aceste lucrări s-au putut realiza prin intermediul proiectului ”Consolidarea și modernizarea internatului Colegiului Tehnic INFOEL”, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional.

Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la 3 milioane de lei.

Leave a comment