FOTO: Peste 200 de agenți economici din județ, premiați la Topul Firmelor

În această seară, Hotelul Metropolis din Bistrița a găzduit un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCI BN). Este vorba despre cea de-a 18-a ediție a Topului Firmelor bistrițene, festivitate în cadrul căreia, firmele cu cele mai bune rezultate obținute în anul 2010 au fost premiate de CCI BN. (GALERIE FOTO)

Peste 200 de firme au primit premii din partea organizatorilor, iar la eveniment au luat parte sute de oameni de afaceri din județ. În ținute de gală, afacerițștii care desfășoară activități de succes în Bistrița-Năsăud și-au luat trofeele.

Printre premianți se numără atât întreprinderile mari, cât și cele mici și mijlocii. Rombat, Iproeb, Elcom Cablaje, Dan Steel Group, Comsig, Filadelfia, Pombis, sunt doar câteva dintre firmele cu diverse domenii de activitate care au fost cuprinse în Topul Firmelor ediția 2011.

Cinci companii bistrițene au primit și premiul “Trofeul Creativității”, fiind vorba despre ICPE Bistrița, Betak, Raal, Teraplast și Metropolis Grup.

În total, în această seară, 216 firme au fost prezente la eveniment, iar organizatorii speră ca și anul viitor aceștia să fie din nou premiați.

După ce a avut loc festivitatea de premiere,trupa HI-Q a întreținut atmosfera și i-a invitat pe participanți la dans.

Join the Conversation

3 Comments

 1. HAI SA FIM SERIOSI !
  STIM DE CE PARTICIPA FIRMELE ASTEA …what? philadelphia!!!yuk!!!
  Groaznik!
  si probbabil ele sunt si pe placul dlui B…

  Ce cauta madam Macarie acolo???? are cica doctoratul ,probabil copiat si acesta…dar e cam …redusa…rau de tot!

  Fereasca Dumnezeu!

 2. Protguard e cea mai slaba firma de paza din tara si a luat locul 1 . Cristiro e inchisa si a luat tot locul 1 . Mai Vasilica Bar dupa ce criterii dai tu diplomele alea de 5 lei ? Dupa cat de bine si-au platit firmele cotizatia ?

Leave a comment