20/08/2017

Studfest – Festivalul Studenţilor din Bistriţa a debutat astăzi

Timp de 10 zile, studenţii care au optat pentru o universitate care are extensie la Bistriţa se vor distra pe cinste. Prima ediţie a Festivalului Studenţilor din Bistriţa a debutat astăzi şi se va încheia pe 18 octombrie.

În toată această perioadă, studenţii vor putea participa la seminarii pe diverse teme, la concursuri cu premii şi surprize şi la o serie de concerte care vor avea loc în mai multe locaţii. Şi manifestările acestui eveniment sunt programate să se desfăşoare atât în municipiul Bistriţa, cât şi în alte localităţi din judeţ.

Spre exemplu, astăzi, tinerii au pornit spre Colibiţa, unde se va desfăşura seminarul “Studenţii şi viaţa comunitară – loc, rol, perspectivă”.

Şi acţiunile de mâine vor avea loc tot la Colibiţa, tinerii putând să afle mai multe despre fotografie. Printre locaţiile în care se vor desfăşura acţiunile acestei prime ediţii a Studfest se numără şi Casa Ema, Old House sau Plan B.

Fiecare seară se va termina cu un concert pe cinste, în aceste 10 zile, studenţii putând să îi asculte pe Incognito, Contrast, Prefix 990 sau No Remorse. Concertele sunt programate să înceapă în fiecare seară de la ora 21:30.