Studfest – Festivalul Studenților din Bistrița a debutat astăzi

Timp de 10 zile, studenții care au optat pentru o universitate care are extensie la Bistrița se vor distra pe cinste. Prima ediție a Festivalului Studenților din Bistrița a debutat astăzi și se va încheia pe 18 octombrie.

În toată această perioadă, studenții vor putea participa la seminarii pe diverse teme, la concursuri cu premii și surprize și la o serie de concerte care vor avea loc în mai multe locații. Și manifestările acestui eveniment sunt programate să se desfășoare atât în municipiul Bistrița, cât și în alte localități din județ.

Spre exemplu, astăzi, tinerii au pornit spre Colibița, unde se va desfășura seminarul “Studenții și viața comunitară – loc, rol, perspectivă”.

Și acțiunile de mâine vor avea loc tot la Colibița, tinerii putând să afle mai multe despre fotografie. Printre locațiile în care se vor desfășura acțiunile acestei prime ediții a Studfest se numără și Casa Ema, Old House sau Plan B.

Fiecare seară se va termina cu un concert pe cinste, în aceste 10 zile, studenții putând să îi asculte pe Incognito, Contrast, Prefix 990 sau No Remorse. Concertele sunt programate să înceapă în fiecare seară de la ora 21:30.

Leave a comment