Amendat pentru că a înjurat asistenții medicali din Policlinica Bistrița

Personalul medical este adesea victima unor pacienți care își ies din fire. Dacă în alte județe din țară s-a ajuns chiar și la cazuri de violență fizică, mai mulți asistenți și chiar medici fiind agresați de pacienți sau de aparținătorii acestora, în județul nostru, deocamdată, nu s-a ajuns la asemenea situații.

Însă, cu toate acestea, sunt înregistrate cazuri în care personalul medical solicită intervenția polițiștilor pentru că adesea sunt înjurați.

Un caz similar s-a petrecut săptămâna trecută, la Bistrița. Un bărbat care se afla la Policlinica din municipiu, a început să devină agitat pentru că, asistenții și medicii nu i-ar fi acordat atenție, astfel că, s-a apucat să “arunce” cu injurii în toate părțile.

Fapta sa a fost reclamată la Poliția Locală, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului i-au aplicat o sancțiune bărbatului.

Pentru proferarea de injurii la adresa personalului medical, precum și la adresa pacienților aflati în incinta Policlinicii situată pe strada Gării din municipiu, numitul S. Toader domiciliat în Bistrița, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei” spun polițiștii locali.

De cele mai multe ori, în diverse situații, chiar și polițiștii devin victime ale persoanelor de acest gen.

Leave a comment