24/09/2017

Caravana Radio Someş aduce Hora Someşană la tine în comună!

Incepand cu 16 octombrie, Caravana Familiei Radio SOMES, isi incepe turneul prin judetul Bistrita-Nasaud cu HORA SOMESANA ! Organizatorii spun ca „scopul principal al acestei actiuni este acela de a incerca sa pastram portul si traditiile zonei noastre care sunt pe cale de disparitie.

Din doua in doua saptamani vom fi prezenti in fiecare zona a judetului cu spectacole de calitate sustinute de artisti ai muzicii populare romanesti”.

Astfel ca, duminica, incepand cu ora 19.00, Hora Somesana it asteapta pe toti cei de pe Vale Ilvelor si nu numai, la caminul cultural din Poiana Ilvei, unde se vor putea distra in compania artistilor NICU CIOANCA, ANUTA MOTOFELEA, IONEL DEJAN, SABINA LEONTE ALB, ADINA BAIESIU, CRISTINA RETEGAN, OLIMPIA DENES, ALEXANDRU PATRASCAN, VIRGINIA LINUL, acompaniati LIVE de orchestra lui Nicu Cioanca. De asemenea, vor avea loc si momente artistice sustinute de catre reprezentantii fiecarei localitati de pe zona!

Tinuta este obligatorie iar cea mai frumoasa pereche imbracata in straie populare va castiga 100 de euro! Asadar, cauta la bunici sau prieteni portul popular si hai la HORA SOMESANA!

Acest proiect este sustinut de primariile si consiliile locale ale comunelor unde va ajunge Hora Somesana.