O nouă amânare în cazul lui Alexandru Șuteu! Judecătorii nu s-au pronunțat încă!

Astăzi, Alexandru Șuteu, tânărul care la începutul acestui an a fost acuzat că l-ar fi bătut pe Paul Rus (22 de ani) și că, în urma unei lovituri pe care a primit-o acesta ar fi decedat, ar fi trebuit să afle sentința judecătorilor. Însă, magistrații bistrițeni nu s-au pronunțat încă în acest caz. Abia săptămâna viitoare completul de judecată se va pronunța în acest dosar. Este pentru a doua oară când se amână pronunțarea.

Avocatul lui Alexandru Șuteu, Dan Molnar, a declarat pentru Bistrița Online că „pronunțarea s-a amânat pentru săptămâna viitoare”.

Dan Molnar mai spune că în cazul în care Alexandru Șuteu va fi găsit vinovat, acesta fiind trimis în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte, el riscă o pedeapsă cu închisoare cuprinsă între 5 și 15 ani. Însă, pentru că a recunoscut fapta, legea spune că pedeapsa poate fi redusă cu o treime, adică riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 ani și patru luni și 10 ani.

Alexandru Șuteu a primit mandatul preventiv de arestare pe 12 februarie, la scurt timp după ce victima ! Paul Rus a decedat la Spitalul Bistrița-Năsăud, medicii nereușind să îi salveze viața. De atunci și până acum, mandatul acestuia a fost prelungit de mai multe ori de magistrații bistrițeni, iar în luna iulie a fost trimis în judecată. Acum se așteaptă ca magistrații bistrițeni să se pronunțe în cazul tânărului.

Leave a comment