23/09/2017

Omul de afaceri Lucian Adrian Ungur “joacă” tare pe piaţa imobiliară!

Omul de afaceri Lucian Adrian Ungur construieşte la această oră un bloc de locuinţe pe strada Valeria Peter Predescu din municipiu. Acesta va avea 5 etaje şi o mansardă şi va fi gata în totalitate în primăvara anului viitor. Pentru moment, lucrările au ajuns până la nivelul trei, iar aceste trei etaje vor fi finalizate până în decembrie.

În acest bloc vor fi atât garsoniere, cât şi apartamente. În total 30 de locuinţe. Toate vor fi ultra finisate şi, majoritatea dintre ele sunt deja contractate” declară pentru Bistriţa Online Lucian Adrian Ungur.

Întreaga investiţie la acest bloc se ridică 1,5 milioane de euro, însă, pe lângă aceasta, anul viitor, omul de afaceri are în plan să mai construiască un bloc în aceeaşi zonă.

Pentru acesta a solicitat Primăriei Bistriţa să îi elibereze un certificat de urbanism, iar în curând va solicita şi autorizaţia de construcţie necesară demarării lucrărilor. Certificatul de urbanism a fost deja emis, iar constructorul speră că la începutul anului viitor să poată să înceapă şi lucrările. Cel de-a doilea bloc va avea acelaşi regim de înălţime – 5 etaje plus o mansară, însă, vor fi construite doar garsoniere.

În privinţa costurilor totale ale blocului, Adrian Ungur a precizat că “nu ştiu exact la ce valoare se va ridica cel de-al doilea bloc. Acest lucru depinde de modul în care se vor prezenta preţurile la materialele de construcţie  în 2012″.

Comentarii

 1. Vio spune:

  Se pare ca oamenii de afaceri nu abandoneaza usor nici chiar pe timp de criza.E un curajos dl Ungur si merita aprecierile noastre .A facut mult bine pentru semenii nostri si cred ca va face in continuare.Sper ca in curand si niste copii care invata pe bancile bunicilor intr un sat din BN sa l cunoasca si sa le ofere sansa de a invata in conditii demne de vremurile in care traim.

 2. Petcu spune:

  Disperat dupa publicitate. Nu face nici o miscare fara presa. Pai stimata redactie, daca ati publica cate un reportaj pentru toti oamenii de afaceri din acest oras ce ar fi??? Am citi toata ziua numai ca s-a besit unul si s-a kkt altul. Slab reportaj.

 3. Dorin spune:

  Nu te doare gura sa declari ca ai 500 de apartamente in constructie si ai luat banii integral in avans pe ele . Toata chestia e sa-ti gasesti naivii care sa te creada . Articolul e doar o reclama electorala la viitorul candidat la primarie . Imobiliarul nu mai e un business de 3 ani incoace si nici nu va mai fi degraba mai ales intr-un orasel ca Bistrita , unde in afara de Leoni toti sunt in faliment .

  • Voichita spune:

   Ai fost cumva sa vezi daca ridica bloc? Nu am nicio treaba cu ungur, dar locuiesc acolo si chiar ridica bloc. E treaba lui daca are cui il vinde nu crezi? Reclame suntem liberi toti sa ne facem la ce i cum dorim, dar oare avem la ce sau ptr ce? Ce e aa rau ca se promoveaza indiferent care e motivul

  • Anananan spune:

   Si ce esti frustrat Dorine???bine ar face bistriteni sa-l aleaga ca primar ..si sa ridice blocuri cat de multe….dumezeu sa-i ajute in tot ce face ..