Categories
Agenda Bistrita News Pamflet

Crețu nu-și schimbă părul! Dar cușca? (sau ce-ți doresc eu ție, dulce PSD)

Se conturează deja din ce în ce mai clar un dans politic. Nu este vals și nici tango, seamănă cu polka, nici învârtită nu e! Este hip-hop-ul printre alianțe și mișcări!

Ritmurile drăcești se aud doar în sediul roșu de pe Șincai, acolo unde jucăușii lideri nu rezistă tentației, în funcție de urechea muzicală, dar și de finul simț al ritmurilor moderne, căci ale lor sunt vremurile viitoare.

Muzica nu se aude, culmea, din boxele interne ale alianței conjucturale ce unește minusul cu plusul, stânga cu dreapta sau nordul cu sudul. Muzica vine din alte orizonturi, portocalii de data asta, nu roșii, căci nu e vorba de Pacepa. DJ-ul este un profesionist format la Înalta Școală de DJ, acolo unde a ajuns decan. A studiat diverse ritmuri și beaturi, reușind până la urmă să îi prindă în vrajă înclusiv pe staticii și afonii liberali, dar puțin mai pe întuneric, căci galbenii sunt mai timizi.

Din rândul pesediștilor, Răducu este cel mai afon. Nu percepe nici muzica, nici ritmul și nici direcția. S-a blocat pe Mambo nr.5 și visează la CJ. Doar că acolo este o altă poveste, acolo se ascultă Bach, Mozart sau Vivaldi, iar anotimpul lui Răducu este pe cale să apună.

Tinerelul și zglobiul George, născut în Sânul lui Avraam, chiar dacă destul de obișnuit cu ritmurile alegre de clubbing, preferă totuși o altfel de muzică și părăsește house-ul pentru ritmul oriental, cel manelistic. Fiind mereu aproape de etnia cu chef de chef, Georgică vrea să devină mai popular și se urcă în platourile politice ale lui Zero TV, acolo unde DDD i-a pregătit un scaun ergonomic cu încălzire la poponeț. Așadar, Avram e frate cu Diaconescul!

Dar ce ne facem cu mărețul și triumfătorul nostru primărel? Căci el nu vrea să piardă primăria, chiar dacă salariul este cam de #@#@t! Nici la hip-hop-ăreală nu se prea știe el, dar îl are lângă el pe maestrul și antrenorul său principal ! Dan Tang(k)o, coregraful care cu sigurață îi va explica cum e cu țopăiala. Teodor Ovidiu Crețu nu-și schimbă părul! Va rămâne același om hotărât, orgolios și îngâmfat, indiferent de culorile sau ritmurile pe care dansează! Mișcările lui, populare sau nu, vor căpăta ținuta portocalie, reușind astfel cea mai mare lovitură muzicalo-politică a perioadei post-revoluționare bistrițene!

Acum se înțelege de ce DJ-ul nu și-a pregătit un dansator pe măsură. Îl avea deja! Crețu dansează pentru noi în tricoul portocaliu (sau albastru, depinde de rebrenduirea PDL sau brenduirea noii Mișcări Populare), Georgică Avram devine corespondent local pentru OTV, iar Răducu rămâne de fazan!

Acest text reprezintă un pamflet dar situațiile expuse sunt cât se poate de aproape de realitate! Personajele de mai sus sunt rugate să închidă lumina când pleacă din sediul de pe Șincai.

Evita

3 replies on “Crețu nu-și schimbă părul! Dar cușca? (sau ce-ți doresc eu ție, dulce PSD)”

MAI PE ROMANESTE >>>> CRETU A TRATAT CU OLTEANU SA TREACA LA PDL .>>>>> AVRAM A FOST LA BUCURESTI CU TODEA DE LA PARTIDUL  POPORULUI LA DIACONESCU LA PETIT DAR DIACONESCU LA REFUZAT >>>> CONCLUZIE PSD=PARTID DE TRADATORI

Se stie ca e ziar portocaliu asa ca nu va mai straduiti sa dati in alti
Nu mai intereseaza pe nimeni ce fac alti noi vrem sa scapam de ciuma Pdl.

 Aiureli. NIMIC adevarat din ce scrieti. Se vede clar ca sunteti…”portocalii”. Numai baliverne ati scris aici…. jenant articol.

Leave a Reply