Fat frumos a iesit de la parnaie, cenusareasooooooooo !

Dupa ce mi-am pus pana in functiune si am trecut-o putin prin cerneala pentru Crina Moldovan, e timpul sa fac o mica intoarcere in timp si sa ne amintim de una dintre cele mai tumultoase povesti de dragoste din micutul nostru burg. Stiu ca sunt foarte multe, dar aceasta e mai ceva ca intr-o telenovela, are de toate: sotie, amanta, inchisoare, razbunare, afaceri, bani multi, bugetara, alcool, lemn, termopane… V-am zis… de toate. Da, este vorba despre frumoasa poveste de dragoste a cenusaresei, cenusareasa de Bistrita de la judeteana, nu va inchipuiti ca frumoasa cenusareasa ce si-a pierdut pantoful in poveste.

A noastra si-a pierdut altceva: demnitatea si integritatea in fata oamenilor, pozand in femeia de succes care face cariera in politica si este o “sfanta”. Saracuta de ea. Dar revenind la tumultoasa poveste de amor, cu umor, va amintesc ca cenusareasa noastra s-a indragostit de un prosper om de afaceri, insurat, cu familie si toate cele. Dar asta nu a fost un impediment. Cei doi si-au vazut de dragostea lor (din tei), de cadouri, printre cele mai scumpe (masini, apartement, bijuterii fine si vacante exotice), bineinteles toate primite de firava si suava cenusareasa de la fat frumos – printul termopanelor si regele alcoolului (la vremea respectiva).

Dupa o iubire fulgeratoare, soarta a facut ca amorezul sa fie arestat… pentru buna purtare si foarte multe legalitati, timp in care cenusareasa si-a facut de cap, dar nu inainte ca cei doi sa se desaparta. Motiv pentru care s-a gandit micuta bugetara blonda sa se razbune pe cel care s-a decis sa se intoarca la nevasta.  Ca doar a avut timp de gandire si si-a dat seama ca frumusetea cenusaresei nu va tine o viata si nu merita sa isi mai iroseasca banii cu ea, si nici timpul.

Dupa multe intrigi si planuri de razbunare ce au dat gres, cenusareasa renunta, dar nu stim inca pana cand. Deoarece cel care i-a pus inima pe jar, este in libertate de prin luna mai. Gurile rele inca nu ne spun nimic, dar totusi transpira cate ceva, daca cei doi si-au reluat  tumultoasa poveste de dragoste cu iz de telenovela, dar cert este ca regele alcoolului s-a impacat cu sotia plina de coarne si inselata… dar este foarte fericit.

La urma urmei doar ea i-a fost alaturi in momentele grele cand acesta era privat de libertate, cenusareasa facandu-si atunci de cap cu alti tinerei, pe ici si pe colo. Acum, micuta bugetara este vazuta foarte des prin zona Bargaielor, cu un tanar , care ii mai conduce uneori si frumoasa masina rosie.

Acum, pana Evitei se usuca, a ramas fara cerneala si e cam tarziu… dar in curand voi reveni la acest subiect. Pentru ca cine stie? poate cenusareasa cea zglobie si plina de viata, cu spirit aventurier, il va vrea din nou langa ea pe printul termopanelor (acum ca acesta si-a reluat afacerile si o sa fie un om de afaceri bogat si de succes), dar ramane de vazut daca si el o va vrea. Nu de alta, dar sunt atatea tinerele pe aici ,aspirante la bani si cadouri, iar cenusareasa noastra e cam trecuta.Si la propriu, si la figurat…

To be continued …

Am scris inspirata dintr-un basm foarte modern, care se consuma sub ochii nostri blajini.

Evita

Join the Conversation

6 Comments

  1. mno de cine e vorba oare mati fc curioasa nu de alta da is atatea curve in bistrita asta……

  2. ai intrebat exact pe cine trebuie! Evita fiind cea mai mare curva dintre toate din Bistrita!

  3. oare voi astia care scrieti articole comandate nu credeti ca odata in viata s-ar putea ca cineva de acolo de sus sa vi le intoarca? ce treaba aveti voi cu viata cuiva? fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui…si apropo…. in fata oamenilor care o cunosc pe “cenusareasa”, aceasta nu si-a pierdut nici o demnitate, pentru ca e un om deosebit care daca poate te ajuta, daca nu te lasa in pace. care e problema? de ce te oftici evita nu ai ce are ea (frumusete mai ales)? asta eee….fiecare dupa suflet

  4. lasati acest trist personaj..biata tarancuta din Livezile ce s-a visat mare doamna sa-si doarma somnul de frumusete..caci tare i-ar trebui.Care cariera in politica?ea nu are acces la nici o intrunire politica e tinuta mereu la usa e un biet nimeni ignorat de toti.
    Am inteles ca anul trecut unii isi luau concedii medicale doar sa nu fie vazuti la ziua ei sau cu ea . Singurii care i acordati atentie sunteti doar voi, in institutia unde cu onor lucreaza se rade de ea toti o ignora mai ia insa o m…e de la cine trebuie , asa cand nu e alta pe fir ca sa nu fie data afara.
    biata creatura patetica….

Leave a comment