24/09/2017

Studfest: În această seară, foc de tabără şi vin fiert la Terasa Vama Veche din Bistriţa

În urmă cu o săptămână, la Bistriţa a debutat prima ediţie a Festivalului Studenţesc, eveniment în cadrul căruia, studenţii din Bistriţa-Năsăud au avut ocazia să ia parte la seminarii pe diverse teme, la concursuri cu premii şi surprize şi la o serie de concerte.

Festivalul a debutat pe data de 8 octombrie la Colibiţa, unde s-a desfăşurat seminarul “Studenţii şi viaţa comunitară – loc, rol, perspectivă”, după care a continuat la Bistriţa.

Astăzi, în cea de-a şaptea zi de festival, organizatorii au lansat o provocare pentru toţi studenţii. Ei sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 20:00 la Terasa Vama Vechea din zona ştrandului Codrişor, unde organizatorii spun că vor încerca să creeze o atmosferă precum cea din Vama Veche. Nu vor lipsi focul de tabără ,vinul fiert  şi concertele la chitară în aer liber. Acţiunea din această seară este organizată cu sprijinul Asociaţiei Tăşuleasa Social.

De asemenea, de la ora 21:30, studenţii care vor să petreacă în continuare pot participa la concertul organizat tot pe Terasa Vama Veche şi susţinut de No Remorse & Crossfire.

Se anunţă a fi o noapte lungă, aşa că tinerii sunt invitaţi la distracţie.

Studfest se va încheia săptămâna viitoare, mai precis pe 18 octombrie.

Sursa foto: www.publicdomainpictures.net