Balerinul Ovidiu Danci, personaj de poveste – zugrav in clipul de la “Dansez pentru tine”

 

Ovidiu Danci si Aylin Cadir
Ovidiu Danci si Aylin Cadir

 

Fiecare concurent al celui de-al doisprezecelea sezon “Dansez pentru tine” va fi in noul clip de promovare al emisiunii un personaj de poveste care in timp ce-si face meseria cu bucurie si entuziasm, se va intalni ca prin minune cu vedeta care-i va schimba viata.

Jojo, Pepe, Catrinel Sandu, Mircea Solcanu, Andreea Ibacka, Daniel Nitoiu, Aylin Cadir si Alex, tobosarul trupei Zero de la “Happy Hour”, au filmat pe timp de zi, dar si pe timp de noapte, in frig, uneori la mai putin de 10 grade timp de aproape 24 de ore alaturi de o echipa formata din 50 de oameni.

Ionut Tanase, partenerul frumoasei Jojo, actrita din “Serviciul Roman de Comedie”, de la Pro TV, va interpreta rolul unui cosar, cu hainele, obrajii si varful nasului incarcate de funingine.

Intr-o cofetarie foarte cocheta, Cornelia Condeescu, partenera lui Alex, bateristul trupei Zero de la Happy Hour, face cele mai aratoase prajituri, insa piesa de rezistenta la care lucreaza este un tort in forma casei visurilor ei, cu ferestre colorate din martipan si acoperisul din ciocolata.

Ovidiu Danci, partenerul exoticei Aylin Cadir, este un zidar care cocotat pe o schela bate ritmul in timp ce incearca sa vopseasca zidul. Alexandra, partenera lui Daniel Nitoiu, de la Stirile Pro TV de la ora 13.00, sta pe o banca si aranjeaza cu bucurie stelele pe cer asa cum isi doreste ea.

mai multe puteti citi pe http://www.cancan.ro

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment