adevarul.ro: Cristian Preda l-a acuzat pe Ioan Oltean că îl promovează pe Ioan Botiș

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a criticat intervențiile lui Oltean în favoarea lui Botiș, în emisiunea “Foc Încrucișat” de la TVR Info.

“Vă spun de felul în care Ioan Oltean a ales să-și exercite puterea, Oltean care a zis că eu îl vreau pe Nelu Botiș, nu mă interesează ce spune presa, ce vrea lumea, eu, Ioan Oltean îl vreau pe acest Botiș candidat la primarie și îl vreau important in partid.”, a acuzat Preda. El a susținut că nu se regăsește în acest tip de cultură organizațională în care “voința unui om este cea mai important”.

La randul său, Ioan Oltean a declarat că speră într-o rezolvare rapidă a cazului lui Botiș: “Noi sperăm însă ca instanțele abilitate să judece sub aspectele penale să se pronunțe cât mai repede și, din datele pe care le avem noi, se pare, că nu există o faptă cu caracter penal; sigur sub aspectul moralității sunt multe lucruri care pot fi comentate în cazul lui Botis”. “Botiș a fost ales prin vot și lucrurile sunt mai complicate, când e vorba de numiri e mai simplu, cand e vorba de vot e greu, pentru că votul spune totul întotdeauna. Candidatura lui Botiș ca primar la Bistrița ramâne să se stabilească după cercetările sociologice pe care o să le facem “, a spus Oltean.

Ioan Botiș a demisionat din funcția de ministru al Muncii în luna aprilie în contextul scandalului legat de angajarea soției sale într-un proiect european. Soția ministrului Ioan Botiș a câștigat 8400 lei pe lună în cadrul proiectului “Șansa la demnitate”, realizat de asociația Parteneriat Euroactiv Bistrița și a cărui finanțare europeană a fost aprobată de o instituție aflată în subordinea ministrului Botiș.

mai multe puteti citi aici http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Cristian-Preda-Ioan-Oltean-Botis_0_573542803.html

Join the Conversation

1 Comment

  1. imi amintesc de un miting organizat in fata Prefecturii anul trecut: Botis urla in gura mare ca toti romanii sunt lenesi, hoti, etc ; deci, d-le Olteanu, daca vreti sa rada si caini de PDL sustineti-l pe nemernicul de BOTIS la Primarie.

Leave a comment