MONOR: Șoferul care a accidentat mortal un tânăr și a fugit de la locul accidentului, reținut pentru 24 de ore

Un accident rutier soldat cu decesul unui tânăr de 25 de ani s-a produs ieri, în localitatea Monor, pe DJ 154 B.

Trupul neînsulfețit al tânărului a fost găsit de un șofer care circula prin acea zonă și l-a văzut pe bărbat zăcând pe marginea drumului. Șoferul care a găsit trupul tânărului a alertat de urgență oamenii legii, care au intervenit și au început de îndată cercetările. Persoana decedată a fost identificată, ca fiind Levente B. de 25 ani din comuna Gurghiu, județul Mureș.

Din primele informații a rezultat că tânărul fusese accidentat de un alt șofer, care a părăsit locul accidentului.

Criminaliștii bistrițeni au ridicat trupul victimei și l-au transportat la morga Spitalului Județean de Urgențe Bistrița-Năsăud în vederea efectuării necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

În ceea ce îl privește pe șoferul mașinii care a provocat accidentului și care a fugit de la locul faptei, după ore întregi de căutări, acesta a fost identificat de polițiști. Este vorba despre un tânăr de circa 25 de ani din localitatea Gledin.

Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud spune că „bărbatul a fost condus la sediu pentru continuarea cercetărilor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-a fost recoltată o probă biologică de sânge. În cauză se efectuează acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului„.

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorilor cu pronunerea de arestare preventivă.

Leave a comment