Daniel Suciu (PSD): E o alocare politică, raționamentul după care au fost împărțiți banii e total incorect!

Bistrița Online a publicat în această dimineață lista primăriilor din județul Bistrița-Năsăud care au primit bani de la Guvern pentru plata datoriilor și finanțarea unor cheltuieli curente, bani proveniți din Fondul de rezervă.

Lista dată publicității arată că, în județul Bistrița-Năsăud 22 de primării cu primari ai Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud au primit bani, în vreme ce doar nouă primării cu primari ai Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud și alte patru cu primari ai Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud au primit bani. În total 35 de primării din județ au primit circa 1,3 milioane de lei din Fondul de rezervă.

Contactat de redacția Bistrița Online pentru a comenta modul în care au fost alocați banii, social democratul Daniel Suciu consideră că “această alocare a fost una politică și eu nu înțeleg raționamentul după care au fost împărțiți banii. E total incorect. Toate cele 22 de primării ale PD-L au primit bani. În schimb, doar o treime dintre cele PSD și circa o jumătate dintre cele PNL au primit și ele diferite sume de bani”.

“Nu am văzut pe listă Primăria Miceștii de Câmpie (PSD), care are grave probleme, însă, în schimb am văzut Sânmihaiu de Câmpie (PD-L). Cele două comune sunt vecine și au probleme similare, doar că una a primit 200.000 de lei, iar alta niciun leu. De asemenea, nu am văzut primăriile Coșbuc, Salva, Șieut, unde există probleme. dar asta este, mă bucur totuși că mocar nouă primării de la noi au primit ceva fonduri” mai completează Daniel Suciu.

Join the Conversation

2 Comments

  1. A devenit deja ceva bine-cunoscut, ca domnii impartiali de la PD-L sa isi imparta banii doar primariilor unde au ei primari. Este o atitudine de netolerat si il indemn pe d-l Suciu sa se lupte pentru a-i elimina pe acesti netrebnici de pe scena politica! 
    Succes!!

  2. Exact la fel ar proceda / au procedat / vor proceda si cei de la PSD. Daca dl. Suciu ar fi de la alt partid ar putea vorbi… Da bine la membrii de partid , poate prinde si el un loc mai caldut… Sa nu uitam ca ambele partide au acelasi comportament primitiv… 

Leave a comment