FANELE BALERINULUI: Bistrita se mobilizeaza pentru Ovidiu Danci

Iata ca a sosit si clipa mult asteptata, atat de Ovidiu Danci, cat si de bistritenii care il sustin. Cuprins de emotii si de dor, actorul si balerinul Ovidiu Danci isi posteaza pe pagina de Facebook mesajele trimise de catre prietenii sai cei mai dragi, care nu l-au uitat si-i sunt alaturi in aceste clipe importante, dar si temerile si gandurile.

Daca zilele trecute ne spunea ca dansul cha cha i-a cam dat de furca, acum cateva minute parea nerabdator sa vina odata clipa cand va putea demonstra talentul sau si va putea astfel sa lupte pentru a-si indeplini visul: acela de a infiinta la noi in oras o scoala de balet. Prima scoala de balet din Bistrita.

Desi, poate, se simte singur, si e cu gandul acasa, la prieteni si la familie, toata lumea e alaturi de el si il sustine cu mesaje de incurajare. Aseara a primit un mesaj tare emotionant si hazliu de la prietena lui foarte buna, Anamaria Prigon.

Scrie Ovidiu Danci pe pagina lui de facebook « Cel mai frumos mesaj primit care a provocat o criza a rasului, multumim ana-maria prigon :) »

Dar iata ce zicea Anamaria Prigon: „iubirea lu mama…, am niste emotii de mor pentru maine seara !!! Ne-am hotarat cu totii sa ne strangem la Paradisio si sa te sustinem de acolo cum stim noi mai bine !!! Astia fac glume pe seama mea, ca ori sa nasc in noapte asta, ori sa o las pe sambata… numa maine seara sa nu nasc cand e “dansez pt tine”, ca nu ma duce nimeni la clinica :)))))….”ASTIA”fiind Lore, Monica, Sanda, Farcas, Mishu (piticu) ,Cristina (prietena lui), Misu de la pizzerie, Honoria, Tavi… si restu din gasca. De-abea asteptam sa te vedem…. BAFTAAAAAAA si nu uita ca te iubim si suntem MANDRII de tine !!!!

Asa e, Ovidiu, toata lumea te sustine si iti doreste succes pentru deseara.

Dar nu numai Anamaria Prigon este alaturi de el. O alta buna prietena, Pop Corina Monica scrie si ea un mesaj de incurajare la fel de emotionant « A venit ziua in care putem sa-l vedem in toata splendoarea lui pe prietenul nostru Ovidiu Danci la Dansez pentru tine…pentru ca visul lui sa se implineasca sa fim alaturi de el si Aylin cu gindul si cu sufletul, iar atunci cind or sa aiba nevoie de votul nostru sa il dam! Ovidiu , te iubesc sunt si voi fi alturi de tine asa cum si tu ai stiu sa imi aduci buna dispozitiie ori de cite ori am fost la pamint, prin felul tau unic de a fi, chiar daca mi-e dor de tine sper sa te prinda Craciunul acolo…:))) Succes maxim , stiu ca o sa faci show la cel mai inalt level …asteptam sa te vedem !! »

Am ales doar cateva astfel de mesaje, dar mai multe puteti citi pe pagina personala de facebook a lui Ovidiu Danci… si daca doriti va puteti exprima si dumneavostra gandurile in legatura cu el si astfel sa il incurajati. Ovidiu, ata eu, cat si redactia bistritaonline.ro suntem alaturi de tine si te vom sustine.

Succes si lasa emotiile deoparte si fii tu!!!

Alina Moldovan

Leave a comment