FOTO: Sute de oameni îl conduc pe primarul din Șieu Odorhei pe ultimul drum

La această oră, întreaga comunitate din Șieu Odorhei ia parte la înmormântarea celui care vreme de mai bine de 10 ani a fost primar al acestei comune, Viorel Chirlejan.

Sute de oameni – familie, rude, apropiați, oameni politici sau simpli locuitori din satele apropiate s-au adunat în curtea casei din localitatea Șirioara, acolo unde, un sobor de preoți oficiază slujba de înmormântare. (GALERIE FOTO)

Primarul va fi condus în curând pe ultimul său drum, familia abia reușind să își stăpânească lacrimile. Părinții, socrii, soția (Maria) și cei doi copii ai primarului (Codruța și Dragoș), cu sufletele pline de durere stau la căpătâiul sicriului, iar preoții se roagă ca sufletul să ajungă în rândul celor drepți. Primarul va fi înmărmântat în curtea bisericii din localitatea Șirioara.

De la înmormântare nu au lipsit colegii primarului de partid, politicieni și primari din alte comune.

Circulația în zona casei primarului se desfășoară cu dificultate, echipaje ale Serviciului Rutier se află în zonă și îi dirijează pe șoferi.

Viorel Chirlejan avea 56 de ani și a fost găsit decedat în casa socrilor săi din localitatea Șirioara, miercuri dimineața, în jurul orei 08:00. Bărbatul a fost găsit de soacra sa. Medicii legiști au stabilit că primarul a suferit un infarct miocardic acut. El se afla la cel de-al treilea mandar de primar.

Leave a comment