19/08/2017

Americani, ruşi, brazilieni şi argentinieni la balul de Halloween de la Castelul Dracula

Un număr de 90 de americani, ruşi, brazilieni şi argentinieni vor petrece noaptea de Halloween la castelul lui Dracula din Pasul Tihuţa, unde vor avea parte de petreceri cu un decor special, cu preparate culinare ‘în stil draculian’ şi băuturi ‘roşii ca sângele’.

Directorul hotelului ‘Castel Dracula’, Ana Maria Muscar, a declarat vineri pentru AGERPRES că pentru noaptea de Halloween s-au făcut deja rezervări din partea a 50 de americani, la care se adaugă un grup de 40 de ruşi, brazilieni şi argentinieni, care vin pentru prima dată să vadă locul unde s-a născut legenda contelui-vampir Dracula.

De asemenea, în 29 octombrie, la castelul lui Dracula va fi organizat ‘Balul vrăjitoarelor’, aflat la cea de-a doua ediţie.

‘Căutăm în continuare să premiem cea mai temută vrăjitoare din ţinut, iar în acest an va avea loc şi Procesul Vrăjitoarei. Şi la ediţia din acest an am pregătit surprize invitaţilor contelui care vor ajunge la castel. Un meniu special, cu preparate cu specific draculian, băuturi roşii ca sângele şi un decor special al castelului. Invitaţii care au mult curaj vor trece prin Tunelul groazei, iar pe parcursul întregii seri vor trebui să facă faţă surprizelor, misterelor şi probelor de concurs special pregătite cu ocazia Balului vrăjitoarelor la Castel’, a precizat Ana Maria Muscar.

Hotelul din Pasul Tihuţa, aflat la graniţa dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, a fost inaugurat în anul 1983, fiind construit în stilul unei case medievale. În acest loc, aflat la o altitudine de peste 1.100 de metri, scriitorul Bram Stoker, autorul romanului ‘Dracula’, a indicat existenţa castelului celebrului conte-vampir.