Ioan Å¢intean: O mostră de bolșevism

Toți românii aveau dreptul să-și sărbătorească atât armata cât și regele, ca două simboluri ale istoriei naționale.

În încercarea continuă de a ne fura simbolurile naționale și a le înlocui cu pseudovalori, Guvernul actual al țării nu a ezitat ca prin mâna vândută a ministrului Oprea să suprapună prin ordin ministerial momentul istoric al discursului Maiestății Sale Regele Mihai din Parlamentul României, cu celebrarea Armatei Naționale.

Mai exact, pe parcursul zilei de ieri, a fost luată ,,înțeleapta decizie’’, ca în toată țara, ceremonialul dedicat ,,Zilei Armatei Române’’ să înceapă la ora 10:00, exact deodată cu momentul discursului Regelui Mihai. Mai mult, au fost interzise discursurile oficiale, iar soldaților români le-a fost interzis să îmbrace haine de sărbătoare.

Constatând cu toții ,,întâmplarea’’ suprapunerii, precum și neparticiparea președintelui țării, a prim-ministrului și a președintelui Camerei Deputaților la discursul festiv al Maiestății Sale, ne exprimăm indignarea profundă față de modalitățile cu adevărat bolșevice de a deturna sau limita evenimentul istoric trăit astăzi.

Ca reprezentanți ai unui partid istoric al țării ce-și urmează destinul îndelungat alături de Instituția Regală, dorim astăzi, Maiestății Sale, Regelui Mihai al României, precum și Armatei Române, un sincer și călduros ,,La mulți ani!’’,

Președinte PNL BN

Deputat Ioan Ţintean

Leave a comment