26/09/2017

FOTO: Patru femei de afaceri din judeţ împărtăşesc experienţa lor într-un proiect derulat de OFPD-L BN

Organizaţia de Femei a Partidului Democrat-Liberal Bistriţa-Năsăud (OFPD-L BN) a lansat astăzi, în premieră, proiectul “Kharisma Women”. Lansarea a avut loc în localul Business Cafe&Lounge din municipiu, iar la eveniment au participat mai multe femei care ocupă poziţii importante în societate, fie că este vorba despre femei de afaceri sau directori şi angajaţi ai unor instituţii publice.

Gabriela Montoiu, preşedintele interimat al OFPD-L BN, susţine că “proiectul are ca scop cultivarea şi promovarea abilităţilor şi valorilor antreprenoriale ale femeilor”.

“Misiunea noatră este de a schimba percepţia asupra femeii în societatea românească, de a cultiva şi educa personalitatea femeii în contextul noilor dimensiune ale mediului de afaceri şi de a le învăţa cum să facă faţă prejudecăţilor” a mai preciyat Gabriela Montoiu.

Kharisma Women cultivă leadership-ul, promovarea unui sistem formativ prin care femeia să îşi descopere potenţialul, dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acesteia prin implicarea şi accederea în mediul de afaceri.

În cadrul proiectului, OFPD-L BN îşi propune să deruleze campanii de informare referitoare la legislaţia care vizează mediul de afaceri, psihologia şi managementul afacerilor.

La lansarea din această seară, Gabriela Montoiu a invitat patru femei de succes din judeţul nostru pentru a împărtăşi câte puţin din experienţa lor şi celorlalte femei prezente la eveniment.

Dana Pop – administratorul Complexului Turistic Alpina Blazna, Mariana Oprea – administratorul SC Urbana SRL şi al Casei Ema, Emilia Baciu – hairstylist şi trainner şi Gabriela Rostaş, care are o experienţă de 15 ani în televiziune au fost cele patru femei care au vorbit despre cât de greu le-a fost să înceapă o afecere şi cum au reuşit să o menţină în picioare, în contextul condiţiilor economice dificile.