FOTO: Patru femei de afaceri din județ împărtășesc experiența lor într-un proiect derulat de OFPD-L BN

Organizația de Femei a Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud (OFPD-L BN) a lansat astăzi, în premieră, proiectul “Kharisma Women”. Lansarea a avut loc în localul Business Cafe&Lounge din municipiu, iar la eveniment au participat mai multe femei care ocupă poziții importante în societate, fie că este vorba despre femei de afaceri sau directori și angajați ai unor instituții publice.

Gabriela Montoiu, președintele interimat al OFPD-L BN, susține că “proiectul are ca scop cultivarea și promovarea abilităților și valorilor antreprenoriale ale femeilor”.

“Misiunea noatră este de a schimba percepția asupra femeii în societatea românească, de a cultiva și educa personalitatea femeii în contextul noilor dimensiune ale mediului de afaceri și de a le învăța cum să facă față prejudecăților” a mai preciyat Gabriela Montoiu.

Kharisma Women cultivă leadership-ul, promovarea unui sistem formativ prin care femeia să își descopere potențialul, dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acesteia prin implicarea și accederea în mediul de afaceri.

În cadrul proiectului, OFPD-L BN își propune să deruleze campanii de informare referitoare la legislația care vizează mediul de afaceri, psihologia și managementul afacerilor.

La lansarea din această seară, Gabriela Montoiu a invitat patru femei de succes din județul nostru pentru a împărtăși câte puțin din experiența lor și celorlalte femei prezente la eveniment.

Dana Pop – administratorul Complexului Turistic Alpina Blazna, Mariana Oprea – administratorul SC Urbana SRL și al Casei Ema, Emilia Baciu – hairstylist și trainner și Gabriela Rostaș, care are o experiență de 15 ani în televiziune au fost cele patru femei care au vorbit despre cât de greu le-a fost să înceapă o afecere și cum au reușit să o mențină în picioare, în contextul condițiilor economice dificile.

Leave a comment