FOTO: Localnicii din Rodna, încântați de spectacolul de muzică clasică al Grupului Pro Opera

Ieri, în localitatea Rodna a avut loc un spectacol de muzică clasică susținut de soliști ai Grupului Pro Opera al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud (CJC BN).

Soliștii care au încântat publicul au fost Alexandra Hordoan ! mezzosoprană, Cristina Bălan ! soprană, Horațiu Ruști ! bariton și Olga Adriana Bortaș ! pian.

Spectacolul a fost organizat de CJC BN în colaborare cu Biserica Romano-Catolică Rodna și s-a bucurat de un public numeros, după cum susține directorul CJC BN, Florin-Vasile Șomlea.

Concertul de muzică clasică s-a bucurat de o bună participare a publicului, care a ascultat cu plăcere spectacolul și s-a văzut că este un public interesat de acest tip de manifestări. Recitaul a fost axat pe o tematică religioasă” a declarat Florin-Vasile Șomlea.

La eveniment a luat parte chiar și primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan, care s-a manifestat pozitiv vis-a-vis de eveniment.

De asemenea, preotl Atilla Kiss al Bisericii Romano-Catolice Rodna a fost extrem de încântat de prestațiile soliștilor Grupului Pro Opera și a propus Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și colaborări ulterioare, în funcție de calendarul creștin.

Leave a comment