Pitzi ar vrea in partid… dar in care?

Zilele trecute un bine cunoscut politician din oras si un om destul de influent, mi-a spus ca nu eu am pierdut ca nu am intrat inca in politica, ci partidele, pentru ca orice partid are nevoie de o persoana ca mine. Si daca stam bine si dam o raita prin multitudinea de partide existente, ne dam seama ca in fiecare exista cate o pitzi, blonda sau nu… sau mai multe pitzi.

Deoarece sunt blonda si nu prea inteleg eu multe din jurul meu si nicidecum din politica, explicatia mi-a fost data de o femeie de afaceri foarte desteapta, si prietena mea in acelasi timp: orice partid are nevoie de o femeie draguta si nonconformista care sa atraga atentia, pentru ca barbatului ii place tot ceea ce este frumos si astfel se mai indulceste putin politichia amara si… din tara noastra. Acum eu vreau sa intru in politica, ca e la moda, dar am o mare nelamurire, nu stiu in ce partid sa ma inscriu.

Fiind blonda, oare ce partid m-ar prinde mai bine? Si sa se asorteze cu rujul meu roz… Va rog ajutati o biata pitzi blonda sa intre in politica… si astept sfaturile voastre.  Pupici cu sclipici :)

Alina Moldovan

Join the Conversation

2 Comments

  1. pfff… doamne doamne… doar cu politica mai poti supravietui in tara asta, altfel daca nu esti cu nimeni, mori de foame… cu persoane ca tine in politica, cu boureanu, cu vass, sexy pesedista, cu atatia / atatea altii / altele, avem viitorul asigurat ca tara :))))))))))))))))))))))))) doamneeeeee… o sa ajungem ca in filmul Idiocracy, o natie de retardati incapabili sa gandeasca ceva…
    cat despre intrebarea ta, in ce partid sa intri, iti dau o sugestie, ai si tu rabdarica pana dupa alegerile de la anu, desi ceva imi spune ca tot baietii de putere, intr-o forma sau alta, vor avea jucaria in mana…(asa ca, PDL, UNPR, UDMR, etc…)
    noapte buna

    1. Domnule anonim, eu recunosc ca nu am nici cea mai vaga idee despre cum si cu ce se mananca politica…dar sa recunoastem ca este la moda sa faci parte dintr-un partid…e ca faza aia “daca nu ai facebook, nu existi”…si cum  sunt o pitzi trebuie sa respect tendintele vremii :))))

Leave a comment