Serviciul de Ambulanță face angajări! Vezi ce posturi sunt vacante

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud face în această lună angajări. Un anunț postat pe site-ul instituției arată că probele din cadrul concursului vor avea loc în perioada 17 – 30 noeimbrie, fiind vacante patru posturi.

Este vorba despre posturile de director economic, director medical, director tehnic și asistent șef. Pentru toate cele patru posturi se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, experiență de minim doi ani în acest domeniu și candidații să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în specialitatea studiilor sau în domeniul managementului sanitar, organizat de o instituție acreditată, din țară sau din străinătate.

Cei care vor să se înscrie la concurs, trebuie să știe că perioada de depunere a dosarelor este cuprinsă în intervalul 7 – 11 noiembrie, iar acestea se depun la sediul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, de pe strada Ghinzii, numărul 26/A. Dosarele se primesc în aceste zile până la ora 13:00.

Concursul va consta în trei probe, un test grilă de verificare a cunostințelor din legislația specifică postului, o prezentare a unui proiect de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului și un interviu de selecție. Probele de evaluare se notează cu note de la 1 la 10.

Sursa foto: www.ambulantabistritanasaud.ro

Join the Conversation

1 Comment

  1. “Este vorba despre posturile de director economic, director medical, director tehnic ÅŸi asistent ÅŸef. Bistrițenii care vor să fie urmăriți penal sau să aibă vreo condamnare penală.
    CE SA INTELEGI DIN ASTA ?  

Leave a comment