24/09/2017

Serviciul de Ambulanţă face angajări! Vezi ce posturi sunt vacante

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud face în această lună angajări. Un anunţ postat pe site-ul instituţiei arată că probele din cadrul concursului vor avea loc în perioada 17 – 30 noeimbrie, fiind vacante patru posturi.

Este vorba despre posturile de director economic, director medical, director tehnic şi asistent şef. Pentru toate cele patru posturi se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, experienţă de minim doi ani în acest domeniu şi candidaţii să fie absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în specialitatea studiilor sau în domeniul managementului sanitar, organizat de o instituţie acreditată, din ţară sau din străinătate.

Cei care vor să se înscrie la concurs, trebuie să ştie că perioada de depunere a dosarelor este cuprinsă în intervalul 7 – 11 noiembrie, iar acestea se depun la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, de pe strada Ghinzii, numărul 26/A. Dosarele se primesc în aceste zile până la ora 13:00.

Concursul va consta în trei probe, un test grilă de verificare a cunostinţelor din legislaţia specifică postului, o prezentare a unui proiect de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului şi un interviu de selecţie. Probele de evaluare se notează cu note de la 1 la 10.

Sursa foto: www.ambulantabistritanasaud.ro

Comentarii

  1. simo spune:

    “Este vorba despre posturile de director economic, director medical, director tehnic şi asistent şef. Bistriţenii care vor să fie urmăriţi penal sau să aibă vreo condamnare penală.
    CE SA INTELEGI DIN ASTA ?