Zeci de amenzi aplicate de polițiști în mediul rural

Polițiștii bistrțeni au organizat acțiuni comune pe raza județului de prevenire a producerii de fapte antisociale și evenimente rutiere.

Astfel, polițiștii în colaborare cu jandarmii și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și silvicultori din cadrul ITRSV Cluj, au acționat în zona discotecilor și localurilor cu program prelungit de noapte, dar și în târgurile și piețele din județ.

Polițiștii, însoțiți de comisari ai Gărzii Financiare și inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud au efectuat verificări privind modul de funcționare a localurilor de pe raza comunei Nimigea.

Au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.074 lei și s-au constatat patru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Prundu-Bîrgăului au acționat în zona de competență, pentru prevenirea  faptelor ilegale în domeniul silviculturii, a furturilor de produse agricole dar și pentru combaterea actelor de comerț ilicit. Cu această ocazie, au fost aplicate alte nouă sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 3.772 lei și a fost confiscat material lemnos în valoare de 750 lei.

Și polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Sânmihaiu de Câmpie au organizat în la finele săptămânii trecute o acțiune  pe linia  prevenirii  furturilor și faptelor cu violență, opt contravenienți fiind sancționați.

Leave a comment