Radu Moldovan: Botiș și-a implicat familia în absorbția de fonduri europene!

Într-o conferință de presă a organizației județene a Partidului Social Democart Bistrița-Năsăud, președintele acestuia, Radu Moldovan a ținut să mărturisească ce i s-a întâmplat la Bruxelles, în cadrul unei vizite pe care a efectuat-o alături de alți colegi din partid și chiar din Partidul Național Liberal Bistrița-Năsăud.

Social democrații și liberalii au efectuat săptămâna trecută o vizită în Belgia, la Bruxelles, vizitând și Parlamentul European.

Radu Moldovan spune că “trebuie să vă mărturisesc că unul dintre europarlamentarii pe care i-am cunoscut acolo ne-a salutat extrem de bucuros și a spus că Bistrița este extrem de cunoscută la nivel european. Bistrița a fost direct implicată în creșterea atragerii de fonduri europene. Un ministru din Guvernul Boc chiar și-a implicat familia în absorbția de fonduri europene (n.r. – este vorba despre cazul fostului ministru Ioan Nelu Botiș, care a fost implicat într-un scandal legat de un proiect cu fonduri europene)”.

Radu Moldovan este de părere că ceea ce se întâmplă la ora actuală în România, un exemplu fiind cazul de la Cluj, privind arestarea primarului, trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu. “Ceea ce face DNA acum e normal, iar eu sper să ducă la bun sfârșit ce a început” a precizat președintele PSD BN.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Botis ne-a demonstrat cea mai prolifica si mai rapida absorptie de fonduri europene..cea cu sotia lui! Asa trebuie sa facem toti!:))

Leave a comment