Ovidiu Danci danseaza pentru noi pe locul I

Dupa ce au trecut printr-un duel, iar saptamana trecuta au fost doar la un pas foarte mic de a se duela din nou, Ovidiu Danci si Aylin au trecut pe locul 1. Se pare ca dragostea pentru dans a invins in cele din urma, emotiile care nu-l lasau pe bistriteanul nostru sa isi etaleze adevarata valoare.

Sprijinit de bistriteni, cu voturi, cu sfaturi si cu mesaje emotionante, Ovidiu ne-a facut sa fim mandri de el, si astfel a urcat in fruntea clasamentului. Coregrafiile Vicai au facut deliciul publicului si l-au impresionat pe Mihai Petre care a afirmat ca danseaza mult mai bine costumat in travestit, fiind stapan pe situatie.

Ambele dansuri au fost complexe, iar cei doi concurenti nu s-au lasat mai prejos si s-au ridicat la inaltimea coregrafiei si ne-au dovedit ca se poate, trecand cu brio in pe locul intai in clasament.

Felicitari, Ovidiu!!! Iar saptamana viitoare sa dea Domnul sa fie tot asa. Bistrita te iubeste si te sustine, sa nu uiti asta!!!

Alina Moldovan

Join the Conversation

7 Comments

  1. Pentru mine nu a  dansat !!!!!!!!!! nu pentru mine face ceea ce face [sau  ce o sa cistige] . ma intelegeti ??? pentru el cistiga . Si daca puteti sa-mi spuneti cu ce a  crescut Pib-ul acestui  oras[sau judet] daca  acest om cistiga concursul. ca eu sint mai de la tara si nu inteleg . va multumesc mult !!!

    1. Of, Doamne…Domnule Raul, nu trebuie sa fiti ironic sau sarcastic. Acum de ce sunteti rautacios? Cred ca nu au rost asemenea comentarii…Oare cati dintre bistriteni au facut ca PIB-ul orasului sa creasca? sa fim seriosi totusi…

  2. d-soara  Alina , cu cele mai sincere respecte , nu vreau sa fiu rautacios[nici din fire nu sint asa] , dar eu am raspuns la titlul articolului dvs. Deci mai spun odata: Domnul  acesta  nu a dansat pentru mine , ci pentru el ca sa cistige acei 200.000 de  Euroi . ma intelegeti ????  dupa ce va cistiga banii astia mie nu-mi va merge mai bine dupa acel monent nici mai rau .    si nici la alte sute sau mii de locuitori ai acestui oras . ma intelegeti ????  de invidios ??????????nu d-soara Alina ,  oricind pot avea aeasta suma[si chiar mai mult] cu respecte si daca v-am suparat………mii de scuze !!!!    mi-am exprimat o opinie .atit !!

    1. De aceea imi place sa comunic cu dumneavoastra. Pentru ca stiti sa  tineti o conversatie. Nu m-ati suparat, dar vroiam sa inteleg atitudinea dumneavoastra in legatura cu acest material. Intr-un final, am inteles, mai greu ,dar am inteles, ca sunt blonda :)

    2. ……..si in legatura cu blondele spun doar atit : d.p.m.d.v  sinteti poate cea mai stilata si mai talentata[se poate spune si cool] dintre toate blondele sau  brunetele  aflate acum in lumea asta  jurnalistica. .  si asta o spun sincer fara resentimente  sau orgolii .  sau ………. mai stiu eu ce alte  interese .  Felicitari !!!

  3. eu nu-l sustin… mi-e indiferent . Cred ca acolo se reprezinta pe el, nu reprezinta Bistrita (exact cum nici Gloria nu reprezinta Bistrita)

Leave a comment