Ei sunt doar mizeria de sub ghearele cu care Vântu a jefuit un întreg popor

GREU LA DEAL CU BOII MICI

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vântu conține discuțiile pe care omul de afaceri le-a avut în campania electorală și după alegeri cu șefii trustului Realitatea Media și cu jurnaliști ai grupului, precum Cătălin Popa, Cornel Nistorescu, Bogdan Chirieac, Stelian Tănase și Corina Drăgotescu, dar și cu politiceni. Vă las să meditați pe lângă ce am trecut în 2009 și să vă răspundeți singuri cum ar fi arătat România cu Mircea Geoană președinte, USL la guvernare, Crin Antonescu sau Adrian Năstase premier, Victor Ponta ministru de Justiție și Cătălin Voicu ministru de Interne. În dosarul cauzei favorizării de către Sorin Ovidiu Vântu a infractorului Nicolae Popa, s-au descoperit stenograme unde omul fin, cult, mult prea citit și iubitor de poezii (nu-i așa, domnu’ Dinescu? Domnu’ Cristian Tudor Popescu?), S.O.V. ne crede imbecili pe toți românii și că are să vorbească el cu Mircea și cu Crin să nu mai fie atât de boi (precum i-a catalogat mâna sa dreaptă Cătălin Popa). Acum, despre imbecilitatea acelor români care mai cred că Soarele se învârte în jurul Pământului, s-auzim numai de bine și să sperăm că masiva lor mobilizare nu-i va aduce pe-alde Adrian Năstase, Sorin Oprișan și Cătălin Voicu în poziția de a nu putea refuza un mandat de președinte, prim-ministru, respectiv  ministru de Interne (când li s-ar potrivi mai bine unul de arestare).

Din stenograma discuției dintre Sorin Ovidiu Vantu și Cătălin Popa, purtată în 29 octombrie 2009, în campania electorală pentru alegerea Președintelui:

„POPA CĂTĂLIN : Am făcut un carton și am spus că aceleași ONG-uri, în 2004 l-au susținut pe candidatul Traian Băsescu.
S.O.VÂNTU: ! Foarte bine, f… în gură să-i f… Deci s-au isterizat ăia.
POPA: -Mamă, sunt cu nervii pe pereți.
VÂNTU: ! Excepțional, excepțional.
POPA: -Adevărul e că e fără precedent, că toată societatea civilă, că astea sunt cele mai importante voci în momentul de față și cele mai importante ONG-uri din România, și nu au mai văzut în mandatul lui Băsescu niciodată așa ceva. Dar știi care este șocul?
VÂNTU: ! Ă?
POPA: ! Liderii celor două partide de opoziție nu vor să facă declarații pe tema asta.
VÂNTU: ! De ce?
POPA: – De boi. Adică răspunsul meu e clar. De boi.
VÂNTU: ! Cred că fac bine, tati.
POPA: ! Eu nu cred.
VÂNTU: – Dacă îmi permiți, totuși rărirea parlamentarilor este o chestie foarte populară printre cetățenii imbecili ai acestei țări.
POPA: ! Da, dar nu despre asta e vorba.
VÂNTU: -Ba da, pentru că acolo este prefaudarea alegerilor. Se referă strict la referendum și referendumul este o chestie gingașă. Ei au ieșit deja cu declarații că susțin micșorarea numărului de parlamentari.
POPA: -Da și asta poate să spună și acum, „Susținem în continuare referendumul, haideți să-l programăm între tururile de scrutin”.
VÂNTU: ! Da. O să mă gândesc. Să vorbesc cu MIRCEA și cu CRIN să văd de ce nu preiau mesajul. Nu știu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.
(…)
POPA: ! Da. O să stăm să documentăm deși mă ardeau mâinile să ieșim repede cu el, dar nu putem pentru că sunt lucruri foarte grave.
VÂNTU ! Sunt grave, nu?
POPA: ! Da.
VÂNTU ! Așa tati, așa băiatul lui tata. F… în gură să-l f… Hai că vin și eu acasă să pun umărul (râde ! n.n.).
POPA: (râde ! n.n.). Da.
VÂNTU: ! Rar mi se întâmplă, fără mișto CĂTĂ, să mă mobilizez cum m-am mobilizat de data asta.
POPA: ! Da. Am simțit și eu pe alocuri.
VÂNTU: ! Rar mi se întâmplă. Mi-am scos oștile regulate din cazărmi, nici măcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostașii.
POPA: ! (râde ! n.n.).
VÂNTU: ! Da. De data asta… multă prostime, dat fiind faptul că poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, prostimea asta încă ține cu imbecilul și trebuie să-i degajăm prostimea.
POPA: ! Da.
VÂNTU: ! I-o degajăm f… în gură să-l f… Hai, te pup! Pa!
POPA: ! Drum bun! Pa!”

PS: Unul dintre bouleni a fost înlocuit de atunci cu un Cârlan. Bouleanul înlocuit se duce azi să-i pună pielea pe băț Cârlanul (deși el crede c-are să-l tundă).

http://sareinochi.com/2011/11/13/ei-sunt-doar-mizeria-de-sub-ghearele-cu-care-vantu-a-jefuit-un-intreg-popor/

 

Leave a comment