Au pierdut controlul volanului și au provocat accidente rutiere

În acest final de săptămână, polițiștii au fost solicitați să intervină la două accidente soldate cu victime și petrecute pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Primul accident a avut loc pe DN 17, între localitățile Șintereag si Șieu-Sfântu. Aici, conducătorul auto M. Florin de 19 ani din Bistrița a evitat coliziunea cu un cerb apărut brusc în fața autovehiculului și s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției de deplasare. Din accident a rezultat  rănirea gravă a  două pasagere din autoturism, respectiv  V. M. de 17 ani din localitatea Căianu Mare și V. A. de 19 ani din Spermezeu. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe biologice în vederea efectuării alcoolemiei.

De asemenea, tot în acest sfârșit de săptămână, pe DJ 170, în localitatea Negrilești, s-a produs un alt accident. Conducătorul auto Radu P. de 24 ani din Breaza, în timp ce conducea un  autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a  pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton de la rețeaua electrică.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.

Victimelor acestor accidente au primit de urgență îngrijiri medicale, iar polițiștii efectuează în continuare cercetări în ambele cazuri.

FOTO: arhivă

Leave a comment