Dorinel ! un politician rebel

Legile sunt făcute ca să fie incălcate. Asta e clar! Și PNL-istul Dorin Dobra știe sigur ce are de făcut in timp ce își conduce Mercedesul prin oraș: să nu poarte centura de siguranță și să vorbească la telefonul mobil.

Pentru orice muritor de rând asta ar însemna patru puncte de penalizare și o amenda de circa 250 de lei. „Polițaiul” de serviciu l-a iertat de această dată pe Dorin și nu i-a aplicat nicio sancțiune. Nici nu putea! Fiind in ”misiune„ și surprins cu plăcinta (proaspăt cumpărată) în mână, nu s-a mai sinchisit să sară în mașină și să-l urmărească pe Dorinel.

Așa că tânărul politician și-a continuat drumul înspre facultatea de la Apollo, acolo unde este cadru didactic. Sperăm noi că nu predă și lecții de legislație rutieră și conduită în trafic.

Un polițai rotofei

Join the Conversation

3 Comments

  1. Cam penibil sa scri de un politicean ca nu a purtat centura de siguranta si ca vorbeste la telefonul mobil, in timp ce alti politiceni  (din tabara opus) afac vizite pe la DNA si uiti sa publici vr-un articol legat de acest lucru.

  2. Asta-i un articol CEL MULT  pentru “Coltu’ blocului” (doar datorita numelui celui vizat) si in nici un caz pentru “Agenda”, “Comunitate” sau “News”.
    Aveti impresia ca e singurul care nu poarta centura si vorbeste la mobil in timp ce conduce? Sau credeti ca asta reprezinta o stire de maxim interes pentru cititori?
    Patetic…

Leave a comment