21/09/2017

Nu au permis de conducere, dar se urcă la volan şi pun în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au urmărit aseară un autoturism a cărui conducător auto a încălcat regulile de circulație, neoprind la semnalul acestora.

În urma verificărilor a fost identificat conducătorul auto ca fiind A. Narcis de 21 din Bistrița care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, acesta fiind şi motivul pentru care nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Celui în cauză  i s-a întocmit dosar penal.

Ulterior, la nicio oră de la acest incident, la volanul aceleiaşi maşini a fost depistat un alt şofer, C.Vasile de 22 ani din Bistrița. Şi acesta conducea maşina fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Poliţiştii nu l-au iertat nici pe C. Vasile, care s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană, fără a deține permis de conducere.

Lista şoferilor inconştienţi depistaţi ieri de poliţişti nu s-a oprit aici.

În urma controalelor efectuate pe şosele, poliţiştii l-au depistat şi pe D. Alexandru de 21 ani din Teremia Mare, județul Timiș, care conducea pe raza localităţii Salva un autoturism. Nici acesta nu avea permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal.

Aceeaşi soartă a avut-o şi A. Emil  de 35 ani din Sîngeorz-Băi. Acesta conducea o maşină în localitatea Feldru, fără a  poseda permis de conducere. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.