FOTO: terasa de iarna a lui Somo-cadou de impacare pentru Anamaria?

Nelu Somodean a pregatit Casa Verona pentru iarna … Felicitari! Sa intelegem ca este un cadou de bun venit pentru fiul sau Ianis? Sau un cadou de impacare pentru AnaMaria? Sau poate o repunere in drepturi … Poate ne raspunde Somo la comentarii intr-un acces de sinceritate

Join the Conversation

14 Comments

 1. Daca AnaMaria a facut PROSTIA asta si s-a impacat,in cazul asta isi merita soarta.Regrete pt ea…..:((

 2. What ? NU cred ! Si ce daca are un copil cu el,nu cred ca pt asta trebuie sa faca o femeie compromisuri de genu asta.Tata este cine-i va fi aproape copilului si cine-l va creste,nu trebuie sa fie tata cel care a ‘proiectat’copilul. Inca tind sa cred ca e o gluma proasta sau o barfa ca si multe altele.

 3. NU MAI TOT VORBITI PROSTII SOMO E CU SANDA IN CONTINUARE.CREDE-TI CA-L LASA SANDA SA-I SCAPE DIN MANA O AEMENEA PARTIDA.?IAR EL PARE FOARTE INDTAGOSTIT,ASA CA  IA MAI LASATI OAMENII IN PACE.

 4. cum naiba puteti spune ca tata e cine cel care il creste ? pe ce lume traiti ??? aveti copi ? cum ar fi daca-i creste unu care are doar interesul ( mai devreme sau mai tarziu recunoscut/consitentizat si materializat ) sa io traga numai la masa ? eventual sa mai faca cu ea inca un copil si apoi sa vezi tu diferentieri ! = un copil fustrat si marginalizat si vai de mama lui pana la urma. sigur ca e usor de comentat de pe margina, dar sa nu dea bunul Dumnezeu sa fiti implicati !!!

 5. Se stie ca pe Ani a inselat-o cu Sanda,iar cred ca asta spune multe despre caracterul Sandei,cata vreme alegi sa umbli cu un barbat care are prietena si mai e si gravida pe de-asupra…,dar acum ce sa intelegem?ca o inseala pe Sanda cu Ani ?!! Foarte TAREEEE !

 6. Cu siguranta toti cei care comentati pe aici nu sinteti nici unul”parinti”.E usor sa birfesti din exterior si sa ne dam cu parerea care mai de care despte unul si altul(anamaria-somo-sanda),dar niciunul nu se gandeste la copil.V-ati intrebat vreo-unul din voi la TRAUMA PSIHICA prin care va trece acest copil??Acum e mic,dar in scurt timp,va incepe sa zica “mama”-“tata”.Cui o sa spuna tata,cand prezenta lui lipseste cu desavarsire?Iar faptul ca “tata”il va vedea o data la nu stiu cat timp nu va face altceva decat sa inrautateasca psihologic vorbind trauma copilului.
  Inevitabiil,mai devreme sau mai tirziu,anamaria va trebui sa-si refaca viata si va fi un barbat langa ea….Acolo o sa fie adevaratul greu pt copil.Cui ii va spune “tata”??Celui de linga mama lui,sau celui biologic?…sau va fi un copil cu 2 tati?!! “Anonim”are dreptate intr-un fel,dar mama are drepul ei de asi reface viata…Si-atunci ce se va intampla ?

  1. sint de parere ca un copil poate creste fara tata…,sau stii vb aia”mama e numai una”,tata poate fi cine-l creste.Vorbesc din propria experienta.Barbatul care va fi linga mama pote fi de 10 ori mai “tata”decit cel biologic.
   parerea mea e ca Ana ar trebuii sa mearga pe drumul ei singura mai departe si sa nu se mai uite innapoi.Sa aiba puterea sa il creasca frumos si cu demnitate.

 7. ESTE O NEINTELEGERE,NU S-AU IMPACAT.SOMODEAN E INDRAGOSTIT MAI CEVA CA IN ADOLESCENTA CA SA RENUNTE SI SA SE INTOARCA LA COPIL…IN SCHIMB ANAMARIA FACE O MARE,MARE,MARE GRESEALA DACA IL LASA SE SE APROPIE DE ACEST COPIL.PT.BINELE COPILULUI MAI BINE SA NU-L CUNOSCA CA SA NU SUFERA MAI TARZIU PT LIPSA LUI.
  CAND COPILUL CRESTE I SE VA EXPLICA SITUATIA SI DACA EL CONSIDERA CA VREA SA-L CUNOASCA O VA FACE ,DACA NU….NU !!

 8. terasa e cadou pt Sanda,nu vedeti ca e si ea in poze ?Uitati-va la cea de-a 2 a poza,e la masa(in parte dreapta) ,doar ca e cu spatele !
  si oricum am inteles ca nu-i permite d-lui Somodean sa tina vreo legatura cu copilul..,aceasta amenintand ca-l va parasi.Drept urmare se pare ca dragostea care i-o poarta Sandei e mai mare decat dragostea fata de copilul lui !!!
  dragostea e oarba (zice-o vorba din popor) !!!!!!!

  1. esti o fraiera oarba ,cea din poza se numeste eny si este cea care se ocupa de stocuri si aprovizionare dar daca tot esti o oarba ai putea sa nu iti dai cu parerea ,iar in legatura cu copilu pot sa te anunt ca esti o mincatoare de ….. care inafara ca nu te ……. nimeni stai pe net si iti dai cu parerea cea ce nu ar trebui sa facii daca nu sti adevarul, imi pare rau ca am folosit aceste cuvinte cu cineva care doreste doar sa faca reiting la acest ziar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 9. chiar in acest moment sint la Verona,am venit sa gust sangria si am in fata mea pe Somo si Sanda…indragostiti,rizind,bind si distrindu-se.Deci nici vorba sa-i pese de copil.Ma uit cu scirba la astfel de oameni.Cineva mai jos avea dreptate,terasa e cadoul Sandei,care chiar in acest moment este foarte mindra pe aici.
  mno frate cum te poate duce de nas o pustoaica :))))))))

  1. daca tie scirba de asa oameni ar trebui sa nu mai vi pe aici sa nu ti se faca rau sa te am pe constinta domnisoara ,,,,,,inca ceva daca ai venit sa gusti sangria de ce nu ai si comandata caci nu aveam nici un bon ca ar fi cumparat cineva sangria aseara…..

Leave a comment